Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Σύγκρουση COSCOρυφής Λοβέρδου-Κατσέλη για το λιμάνι

Άφωνα έμειναν τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, καθώς άκουγαν σήμερα το μεσημέρι, προς το τέλος της συνεδρίασης, τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο να δηλώνει ξεκάθαρα ότι διαφωνεί με την απόφαση που ελήφθη από κοινού από την υπουργό Οικονομικών Λούκα Κατσέλη και τον πρόεδρο του ΟΛΠ Γιώργο Ανωμερίτη, σχετικά με το ύψος των αποζημιώσεων των λιμενεργατών.

Τα 80 εκατ. ευρώ, που υπολογίζεται ότι θα κοστίσουν στο Ελληνικό Δημόσιο οι 309 εργαζόμενοι στον ΟΛΠ οι οποίοι θα κάνουν χρήση του δικαιώματος της εθελουσίας εξόδου, δεν έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση μόνο της αντιπολίτευσης αλλά και των βουλευτών και υπουργών του ΠΑΣΟΚ.
Την ώρα που το «ταμείον είναι μείον», που ο πρωθυπουργός δίνει τη δική του μάχη και που ο υπουργός Οικονομικών κάνει μίνι ευρωπαϊκή περιοδεία προκειμένου να επιτύχει τον εκ νέου δανεισμό της χώρας μας με ευνοϊκότερους όρους, η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκα Κατσέλη, προκαλεί ποικίλες εσωκομματικές αντιδράσεις με την απόφασή της να δοθεί ένα τόσο υψηλό ποσό σε αποζημιώσεις -και μάλιστα σε άτομα που ουσιαστικά δεν τις δικαιούνται.

Διαβάστε περισσότερα....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Καραμανλη με τις συμβασαρες που εκανες!!!