Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Kακοκαιρία με πολύ θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο

Κακοκαιρία σε ολόκληρη την χώρα με πολύ θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο και πτώση της θερμοκρασίας.
Πιό αναλυτικά
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη την χώρα προβλέπονται για την Πέμπτη. Τα φαινόμενα θα είναι κατα τόπους έντονα στην Θεσσαλία στην Ανατολική Στερεά στην Εύβοια στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας χώρας αλλά και σε περιοχές της Μακεδονίας της Ηπείρου της Θράκης και της Θεσσαλίας με πιό χαμηλό υψόμετρο. Από τις απογευματινές ώρες και μετά ο καιρός θα παρουσιάσει σχετική βελτίωση σε Μακεδονία και Ήπειρο.
Άνεμοι
Οι άνεμοι θα ενισχυθούν σημαντικά και θα πνέουν στο νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort στο κεντρικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά, και τα 9 Beaufort ενώ στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και φτάσουν και τα 9 Beaufort . Στο Ιονιο θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort.
Θερμοκρασία
H θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα πτώση πτώση και θα φτάσει στα Βόρεια τους 10-11 βαθμούς στα Κεντρικά τους 14 στα Δυτικά τους 15 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 16.

Δεν υπάρχουν σχόλια: