Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Η κατάσταση έχει γίνει πολύ επικίνδυνη στην Αθήνα...(video)


Πόλεμος εν όψει...Δείτε τί ακριβώς συνέβαινε πρίν από λίγα λεπτά στο Σύνταγμα, και γενικά η κατάσταση είναι έκκρυθμη σε όλη την περιοχή της Αθήνας...Οι αστυνομικοί της ομάδας Δ, δεν μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση η οποία έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο...Ξαναζωνταντεύουν λοιπόν οι περσινές στιγμές που έζησε το κέντρο μας.

Ήδη στα ΜΜΕ του εξωτερικού έχουν προβληθεί έκτακτα δελτία όπου δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα. Εμείς άραγε το ξαναλέμε για μία ακόμη φορά; Τί κάνουμε; Τώρα που είναι το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία έχουν δωθεί (μετά πληρωμής;) διαφορετικές εντολές από πέρσι;






Μάχη με πέτρες, νεράτζια, δακρυγόνα και βόμβες μολότοφ πραγματοποιείται μεταξύ νεαρών και αστυνομικών στο κέντρο της Αθήνας. Στην οδό Ρήγα Φεραίου βρίσκεται το μεγαλύτερο μέτωπο έντασης, όπου ρίπτονται πέτρες κατά των ΜΑΤ. Υπό κατάληψη η πρυτανεία του πανεπιστήμιου Αθηνών. Οι διαδηλωτές έσπασαν τις πόρτες του κτιρίου, προκαλώντας την επέμβαση των ανδρών των ΜΑΤ, που έκαναν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης. Περίπου 1.000 νεαροί κατάφεραν να καταλάβουν την πρυτανεία, προκαλώντας τον τραυματισμό του πρύτανη του πανεπιστημίου, Χρίστου Κίττα, ο οποίος επιχείρησε να μπει στο κτίριο με τους διαδηλωτές και δέχθηκε χτυπήματα από αγνώστους.

Κλειστή στάση Πανεπιστήμιο του Μετρό.

Παράλληλα, σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί η οδός Εγνατία, όπου μαίνονται συμπλοκές ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές, που συμμετείχαν σε συλλαλητήριο, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Αναρτήθηκε από Enimerwsi.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτη αυτή η κατάσταση με τους κουκουλοφόρους,που συνέχεια σπάνε και ρημάζουν ξένες ιδιοκτησίες.Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.