Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

"Δούρειος Ιππος" του ΠΑΣΟΚ οι μετανάστες!..

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ

Ληξιαρχική πράξη θανάτου του ελληνικού έθνους και «Δούρειος Ιππος» για τη θρησκευτική και εθνολογική άλωση της Ευρώπης αποτελεί το νομοσχέδιο - έκτρωμα Ραγκούση για τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε απροσδιόριστο αριθμό αλλοδαπών που ζουν ή θα εισέλθουν παράνομα στο μέλλον στη χώρα μας.
Η Ν.Δ., που έχει συνειδητοποιήσει την έκταση της αλλοίωσης (θα ξεπεράσει σε πρώτη φάση το 4% των ψηφοφόρων) του εκλογικού σώματος, προτίθεται όταν έρθει το ν/σ στη Βουλή να ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία άρθρο προς άρθρο.
Ετσι θα εκθέσει στα μάτια της ελληνικής κοινής γνώμης όσων ψηφίσουν τη βαλκανοποίηση της Ελλάδας και τη δημιουργία στο έδαφος των μειονοτικών προβλημάτων, με προκάλυμμα ιδεολογήματα περί «πολυπολιτισμικότητας» κι άλλων συναφών δήθεν ανιδιοτελών ελατηρίων που επαγγέλλεται η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Ηδη έχουμε καταστεί περίγελος της Ευρώπης, καθώς κυβερνήσεις κρατών - μελών της έχουν ζητήσει από τις εδώ πρεσβείες τους πλήρη ενημέρωση για τη βιομηχανία ελληνοποιήσεων που ετοιμάζεται οσονούπω ώστε να λάβουν εγκαίρως μέτρα που θα αποτρέψουν να φτάσουν στη χώρα τους, τα κύματα των αυριανών «Ελλήνων πολιτών».
Δεν θα διστάσουν μάλιστα.....
Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: