Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Προβλήματα στη Χαλκιδική από τη βροχόπτωση....


Έντονα προβλήματα εξαιτίας των συνεχών βροχοπτώσεων προκλήθηκαν την Τετάρτη στην Χαλκιδική.

Σημαντικές ζημιές υπέστησαν δρόμοι, σπίτια, καταστήματα, αυτοκίνητα και καλλιέργειες στο Στρατώνι, στο Γομάτι, στην Ιερισσό, στην Ολυμπιάδα, στη Συκιά και στο Πόρτο Κουφό.

Κινδύνευσαν

Στο Γομάτι τέσσερα άτομα κινδύνευσαν όταν αποκλείστηκαν στη σκεπή του κηροποιείου όπου εργάζονταν και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης για να απεγκλωβιστούν.
Στο Στρατώνι οδηγός εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Νωρίτερα, εξαιτίας της βροχής, η τροχαία είχε διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στους επαρχιακούς δρόμους Νέων Μουδανιών - Κασσάνδρας και Νέων Μουδανιών - Σιθωνίας, όπου τα νερά της βροχής μετατράπηκαν σε χειμάρρους, ενώ σε πολλά σημεία έπεσαν στο οδόστρωμα πέτρες και χώματα.
Μετ' εμποδίων διεξαγόταν και η κυκλοφορία των οχημάτων και στο δρόμο Αρναίας - Ιερισσού Χαλκιδικής και έχει διακοπεί η κυκλοφορία του δρόμου Βαρβάρας - Ν. Μαδύτου.
Η Πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει σε δεκάδες πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα σε Τορώνη, Μεταγγίτσι, Ορμύλια, Νέα Μουδανιά, Άθυτο, Σάνη, Κασσανδρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: