Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ - ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ

Δημοπρατείται στις 6 Ιουλίου 2010 η κατασκευή του οδικού τμήματος Ποτίδαια – Κασσάνδρεια προϋπολογισμού 79.600.000ευρώ. Το οδικό έργο, μήκους 17 χιλιομέτρων, είναι ενταγμένο από τις 3 Ιουνίου 2009 στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα «Μακεδονία – Θράκη 2007-2013.

Ο Νομάρχης κ. Αστέριος Ζωγράφος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Χαιρετίζουμε το γεγονός της δημοπράτησης του μεγαλύτερου οδικού αναπτυξιακού έργου των τελευταίων δεκαετιών στο Νομό. Η Διοίκηση της Νομαρχίας εργάστηκε επί μακρό χρονικό διάστημα για την προετοιμασία, την ωρίμανση με τη χρηματοδότηση ολοκλήρωσης των απαιτούμενων μελετών και την ένταξη του συγκεκριμένου έργου σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η φωνή της Χαλκιδικής εισακούστηκε από την πολιτεία και πλέον με τη δημοπράτηση μπαίνουμε στη φάση της κατασκευής του.
Βρισκόμαστε στην περίοδο υλοποίησης μεγάλων έργων που έχουμε προγραμματίσει για το Νομό μας και τα οποία είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών που καταβάλλαμε την περασμένη τριετία με στόχο τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, των επισκεπτών, την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού και του όλου οικονομικού ιστού της περιοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: