Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010 θα γίνουν τα εγκαίνια του γραφείου τουριστικής προβολής της Χαλκιδικής στην Αθήνα, που αποτελεί την κορυφαία δράση του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ τον οποίο ίδρυσε η Νομαρχία με τη συμμετοχή και των φορέων του τουρισμού.

Με τη λειτουργία αυτού του γραφείου στην καρδιά της Αθήνας (Αμαλίας 34) αναμένεται να προσφέρονται σημαντικές πληροφορίες στους επισκέπτες για τους τουριστικούς προορισμούς εντός του Ν. Χαλκιδικής και ότι άλλο απαιτείται για την άνετη πρόσβαση σε αυτούς, ενώ ήδη στο εσωτερικό του γραφείου υπάρχει πλούσιο τουριστικό υλικό και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.

Τα εγκαίνια του γραφείου θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης παρουσία πολιτικών, εκπροσώπων φορέων του Τουρισμού, επιχειρηματιών και φίλων της Χαλκιδικής.
Ο Νομάρχης και Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κ. Αστέριος Ζωγράφος έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Είμαι σίγουρος ότι το γραφείο τουριστικής προβολής στην πρωτεύουσα της Ελλάδος θα έχει σημαντική συμβολή στις προσπάθειες της Διοίκησης της Νομαρχίας και των φορέων του τουρισμού για προώθηση της Χαλκιδικής στο εσωτερικό και στο εξωτερικό ως τουριστικού προορισμού και για προσέλκυση περισσότερων τουριστών στην περιοχή μας. Είμαι σίγουρος επίσης ότι θα συμβάλει σημαντικά στην προβολή της πολιτιστικής ταυτότητας και κληρονομιάς του τόπου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: