Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

ΠΟΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Λάβαμε το παρακάτω και το δημοσιεύουμε

Αγαπητό ΦΡΑΓΜΑ
Με αφορμή το δημοσίευμα της Εφημερίδας "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: πρώην και νυν αξιωματούχοι στη μάχη του χρίσματος"
θέλω να σας εκθέσω τις σκέψεις μου.
Αυτή τη στιγμή ο Δήμος Πολυγύρου έχει Δήμαρχο τον Θωμά Καπλάνη, έναν άξιο, ικανό, νέο, με έργο αξιοζήλευτο, με έντονη και πολυποίκιλη δραστηριότητα, καταξιωμένο στη συνείδειση του λαού, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος , άρα έχει τον πρώτο λόγο στο θέμα της υποψηφιότητας από πλευράς Ν.Δ. εκτός κι αν ο ίδιος διαφοροποιηθεί.
Τότε και μόνο τότε θα πρέπει να αρχίσει η αναζήτηση ενός άξιου, ικανού και "καθαρού" ανθρώπου ο οποίος θα επιλεγεί για τη θέση του υποψηφίου Δημάρχου.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ η αναζήτηση και η επιλογή θα γίνει από τους Δήμους: Πολυγύρου, Ανθεμούντα, Ορμύλιας και Ζερβοχωρίων, οι οποίοι θα αποτελέσουν το νέο Δήμο.
Και οι τέσσερις αυτοί οι Δήμοι έχουν πληθώρα άξιων, ικανών και "καθαρών" ανθρώπων οι οποίοι μπορούν και θέλουν να διεκδικήσουν τη θέση του υποψηφίου Δημάρχου.
Γι΄ αυτό λοιπόν οι αγαπητοί κύριοι να αφήσουν στην άκρη τις παλαιοκομματικές μεθόδους και τα "τερτίπια" τους , ο νέος Δήμος Πολυγύρου δεν έχει ανάγκη ούτε από "μεταγραφές" ούτε από "σωτήρες".....
Φρόνιμο είναι να μη συνεχίσουν να προσβάλλουν τη νοημοσύνη του λαού και κυρίως μη προσπαθήσουν να προχωρήσουν τα "σχέδιά"τους γιατί θα βρουν αυτό το λαό απεναντί τους.
Υ.Γ 1)Στο δημοσίευμα της εφημερίδας βλέπουμε τις φωτογραφίες δύο ανθρώπων του Β΄βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης του Νομού, είναι τυχαίο το γεγονός;
2)Είναι λάθος γραμμένο το όνομα του νυν Δημάρχου Πολυγύρου, συνέβει από λανθασμένη πληροφόρηση;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: