Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Πρώτη προπόνηση - Πρώτη μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ Γερακινής

Πραγματοποιήθηκε χτες(3/8) το απόγευμα η πρώτη προπόνηση του ΑΠΟΕΛ Γερακινής για τη νέα αγωνιστική χρονιά. 
Η προπόνηση έγινε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της ομάδας στη Γερακινή και διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα. Το παρών έδωσαν και κάποιοι νέοι παίχτες, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται κι άλλες ανακοινώσεις μεταγραφών.

Ο ΑΠΟΕΛ Γερακινής κάνει φέτος μια νέα προσπάθεια, με νεανική ομάδα, σε μια νέα κατηγορία. Μετά την άνοδο που εξασφάλισε μέσω μπαράζ πέρυσι, θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Χαλκιδικής, μετά από πολλά χρόνια. Η ομάδα έχει........

μεγάλες φιλοδοξίες και επιθυμεί να παρουσιαστεί πανέτοιμη για το φετινό μαραθώνιο. Γνωρίζωντας ότι οι απαιτήσεις είναι αυξημένες σε σχέση με πέρυσι, η ομάδα δουλεύει σε σοβαρά και οργανωμένα πρότυπα. Σε αυτό το πλαίσιο η ομάδα απέκτησε και τη δικιά της ιστοσελίδα, κάτι πρωτοποριακό για τα δεδομένα της κατηγορίας ( http://www.apoelfc.gr).

Όσον αφορά το πρόγραμμα που ακολουθήθηκε στην προπόνηση, αρχικά έγινε μια πρώτη γνωριμία των παιχτών με το νέο προπονητή Παναγιώτη Σαλτέα. Το βάρος στη χτεσινή «πρώτη» έπεσε στον τομέα της φυσικής κατάστασης με ασκήσεις αερόβιας προπόνησης με μπάλα. Άλλωστε είναι στη φιλοσοφία του τεχνικού επιτελείου η εκγύμανση με μπάλα, έτσι ώστε οι παίχτες να αποκτήσουν ικανότητα αντοχής αλλά και να διατηρούν τις τεχνικές τους ικανότητες. Οι παίκτες έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση και ακολούθησαν κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή.


'Οσον αφορά τις μεταγραφές:

Τη φανέλα με το νούμερο 14 του ΑΠΟΕΛ Γερακινής θα φορά από σήμερα ο Παναγιώτης Βορδός. Ο ποδοσφαιριστής από τον Πολύγυρο, που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Ταξιάρχη με μεγάλη επιτυχία, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Χαλκιδικής. Με τη μεγάλη του εμπειρία και τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του είμαστε σίγουροι ότι ο Γιώτης Βορδός θα βοηθήσει τα μέγιστα στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα. Ο Παναγιώτης Βορδός μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις του γηπέδου καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ως δεξί μπακ, επιθετικός αλλά και δεξί εξτρέμ. Η επίσημη κατάθεση του δελτίου στην ΕΠΣ Χαλκιδικής θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς ο ποδοσφαιριστής αποκτάται ως ελεύθερος.

Αμέσως μετά τη συμφωνία ο Γιώτης Βορδός δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά έρχομαι στην ομάδα της Γερακινής για να βοηθήσω κι εγώ τη νέα προσπάθεια που κάνει σε μια νέα κατηγορία. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να έρθω έπαιξε ο προπονητής Παναγιώτης Σαλτέας και ο βοηθός του Αστέριος Σάγγος, δύο άνθρωποι που πιστεύω ότι έχουν να δώσουν πολλά. Ελπίζω να μην έχω τραυματισμούς και θα δώσω ότι μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.»


Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Παναγιώτης Σαλτέας δήλωσε: «Ο Γιώτης Βορδός είναι ένας παίχτης που μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ. Έχει παραστάσεις από την κατηγορία, οι ικανότητές του είναι αδιαμφισβήτητες και θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί του. Πάνω απ’ όλα είναι πολύ καλό παιδί και πιστεύω ότι θα ταιριάξει απόλυτα με την υπόλοιπη ομάδα.»


(στη φωτογραφία, ο νέος προπονητής Παναγιώτης Σαλτέας καλωσορίζει στην ομάδα το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα Γιώτη Βορδό)


ΑΠΟΕΛ Γερακινής

http://www.apoelfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: