Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Υποστολή σημαίας του δήμου Θεσσαλονίκης από τα γραφεία της ΔΕΘ!


Αφαιρέθηκε από την είσοδο των γραφείων της ΔΕΘ Α.Ε., η σημαία του δήμου Θεσσαλονίκης, που φέρει την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου! 
 Την καταγγελία έκανε, πριν από λίγο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος υποστήριξε πως υπαίτια για ό,τι έγινε είναι η.........
διοίκηση της ΔΕΘ. 
  Ο κ. Παπαγεωργόπουλος κάλεσε "Δεν είναι η ώρα για να κάνω τέτοιου είδους δηλώσεις αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ. Θέλω να εκφράσω την πικρία μου για την υποστολή της σημαίας του δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία φέρει την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τις εισόδους της ΔΕΘ". Και κάλεσε τη διοίκηση να την επανατοποθετήσει. 
salonicanews

1 σχόλιο:

Βασίλης Παπαγεωργόπουλος είπε...

Β.Παπαγεωργόπουλος: Η νέα διοίκηση της ΔΕΘ υπέστειλε τη σημαία της πόλης με την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρίσκονταν εδώ και χρόνια στις εισόδους του χώρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Καταγγελία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Β.Παπαγεωργόπουλου κατά την τέλεση των εγκαινίων του περιπτέρου του Δήμου Θεσσαλονίκης στην 75η ΔΕΘ.
http://www.youtube.com/watch?v=1hpumb5OYwI
*** Δείτε video με το δυσάρεστο αυτό γεγονός όπως το περιγράφει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε εκπομπή της TV100 αμέσως μετά...
http://www.youtube.com/watch?v=KAKygrpundU