Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Προγραμματισμού & Οικονομικής Διαχείρισης συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 15:00 στο Γραφείο του Αντινομάρχη κ. Τζίτζιου Ιωάννη στο κτίριο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χαλκιδικής.
    Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα παρακάτω:
1. Έγκριση διακήρυξης και τευχών δημοπράτησης και συγκρότηση Επιτροπής για την διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού του έργου «Γενικές επισκευές αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Δ. Βραστών Δήμου Πολυγύρου», προϋπολογισμού (με τον Φ.Π.Α.) 20.000,00€.                                                                                                                                                                             
2. Έγκριση διακήρυξης και τευχών δημοπράτησης και συγκρότηση Επιτροπής για την διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή νέου σχολικού κτιρίου και αναβάθμιση του υφιστάμενου Δημοτικού σχολείου του Τ.Δ. Πορταριάς του Δήμου Ν.Μουδανιών», προϋπολογισμού 1.240.000,00€.
3. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Ολοκλήρωση παράκαμψης Βραστάμων........

(στο τμήμα Βράσταμα – Πλανά της ε.ο. Πολυγύρου – Ιερισσού)».
4. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας του έργου «Κτηριακές παρεμβάσεις αποδυτηρίων αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Δ. Συκιάς Δήμου Τορώνης», προϋπολογισμού 45.000,00€.
5. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. του έργου «Ασφαλτόστρωση δρόμων προς Άγιο Γεώργιο και δεξαμενή ύδρευσης Αμμουλιανής».
6. Έγκριση 2ης τροποποίησης κατανομής πίστωσης σε σχολικά κτίρια.
7. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Συμπληρωματικά έργα λιμανιού Νικήτης – επείγουσες εργασίες προστασίας – επέκταση προσήνεμου μώλου».
8. Έγκριση διακήρυξης και τευχών δημοπράτησης και συγκρότησης επιτροπής για την διενέργεια του ανοιχτού διαγωνισμού του έργου «Διαπλάτυνση και βελτίωση οδού Ν.Φώκαιας – Αθύτου (ολοκλήρωση)», προϋπολογισμού (με τον ΦΠΑ) 844.000,00€.  
9. Έγκριση 1ου και 2ου πρωτοκόλλου διαπίστωσης βλαβών του έργου «Λιμένας μικρών σκαφών Νικήτης».
10. Έγκριση διακήρυξης και τευχών δημοπράτησης και συγκρότησης επιτροπής για την διενέργεια του ανοιχτού διαγωνισμού του έργου «Κτιριακές παρεμβάσεις αποδυτηρίων αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Δ. Νικήτης Δήμου Σιθωνίας», προϋπολογισμού (με τον ΦΠΑ) 45.000,00€.
11. Έγκριση ορισμού εκπροσώπου για τη λεμβολόγηση του ναυαγοσωστικού σκάφους.
12. Έγκριση διακήρυξης και τευχών δημοπράτησης και συγκρότησης επιτροπής για την διενέργεια του ανοιχτού διαγωνισμού του έργου «Ασφαλτόστρωση δρόμων Αμμουλιανής», προϋπολογισμού (με τον ΦΠΑ) 250.000,00€.
13. Έγκριση διακήρυξης και τευχών δημοπράτησης και συγκρότησης επιτροπής για την διενέργεια του ανοιχτού διαγωνισμού του έργου «Θωράκιση λιμανιού Νικήτης», προϋπολογισμού (με τον ΦΠΑ) 320.000,00€.
14. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. & Π.Κ.Ν.Τ.Μ. του έργου «Αντιπλημμυρική θωράκιση Δ.Δ. Ιερισσού και Δ.Δ. Αγίου Μάμαντος».
15. Έγκριση διακήρυξης και τευχών δημοπράτησης και συγκρότηση Επιτροπής για την διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού του έργου «Τοποθέτηση φωτισμού, φωτιστικών σωμάτων και υποδομών αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Δ. Νικήτης», προϋπολογισμού 45.000,00€.
16. Έγκριση διακήρυξης και τευχών δημοπράτησης και συγκρότηση Επιτροπής για την διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού του έργου «Τοποθέτηση κερκίδων αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Δ. Μεταγγιτσίου», προϋπολογισμού 40.000,00€.
17. Έγκριση διακήρυξης και τευχών δημοπράτησης και συγκρότηση Επιτροπής για την διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού του έργου «Κτιριακές παρεμβάσεις αποδυτηρίων αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Δ. Μεταγγιτσίου Δήμου Σιθωνίας», προϋπολογισμού (με τον ΦΠΑ) 25.000,00€.

Δεν υπάρχουν σχόλια: