Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Χαλκιδική: Ταξίδι εμπειριών για την Κυπριακή αγορά

«Ολοκληρωμένη εμπειρία, μοναδικό ταξίδι, σπάνια περιήγηση». Ετσι χαρακτήρισαν οι επισκέπτες της αποστολής από την Κύπρο, τη Χαλκιδική.
Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, η Ενωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και ο ΕΟΤ Κύπρου, διοργάνωσαν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδρομή. Η ομάδα των επισκεπτών περιελάμβανε σημαντικούς εκπροσώπους του έντυπου Τύπου της Κύπρου, Tour Operator και εκπρόσωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ολοι ανεξαιρέτως είχαν επισκεφθεί προηγουμένως τη Χαλκιδική και....... περίμεναν να ζήσουν κάτι διαφορετικό, κάτι που έγινε. 
 Συμμετείχαν με προσήλωση στο μάθημα μαγειρικής ελληνικών συνταγών με προϊόντα από τη Χαλκιδική, που οργάνωσε η ομάδα Chefs & the City στην Άφυτο, με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Τορωναίου κόλπου.
Εζησαν την περιπέτεια στο jeep safari που διέσχισε τα κατάφυτα βουνά της Σιθωνίας και κατέληξε στην εξωτική παραλία «Καβουρότρυπες».
Μυήθηκαν στα μυστικά του γκολφ, γεύτηκαν εξαιρετικά κρασιά, δοκίμασαν την τύχη τους στο casino.
Επλευσαν δίπλα στα Αθωνικά μοναστήρια, θαυμάζοντας τη μεγαλοπρεπή φύση και την αρχιτεκτονική που τα κατέστησε μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.
Στη νέα πραγματικότητα που θέλει τις διακοπές να αποτελούν συνδυασμό ξεκούρασης, περιηγήσεων και εμπειριών ώστε να ξεφύγει από το περιοριστικό δίμηνο Ιουλίου-Αυγούστου, η Ενωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και ο Ε.Ο.Τ. Κύπρου απαντούν στην πρόκληση με δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: