Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Προγραμματισμού & Οικονομικής Διαχείρισης θα συνεδριάσει σήμερα
Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 15:00 στο Γραφείο του Αντινομάρχη κ. Τζίτζιου Ιωάννη στο Διοικητήριο της Ν.Α.Χ.
    Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα παρακάτω:
1. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας του έργου «Ασφαλτόστρωση δρόμων Αμμουλιανής», προϋπολογισμού (με τον Φ.Π.Α.) 250.000,00€, (Έκπτωση 5%).
2. Έγκριση καθορισμού όρων ανοικτού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την..... ανάδειξη προμηθευτών υγρών καυσίμων για τα Ν.Π.Δ.Δ. και ιδρυμάτων του Ν. Χαλκιδικής.
3. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας του έργου «Κτιριακές παρεμβάσεις αποδυτηρίων αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Δ. Σκιώνης –Δήμου Παλλήνης», προϋπολογισμού 40.000,00€, (Έκπτωση 3%).
4. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας του έργου «Γενικές επισκευές  αθλητικών εγκαταστάσεων Δ.Δ. Γοματίου –Δήμου Παναγίας», προϋπολογισμού 45.000,00€, (Έκπτωση 2%).
5. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Αντικατάσταση στέγης και κουφωμάτων στο Αγροτικό Ιατρείο-αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δ.Δ. Πλατανοχωρίου».
6. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Βάσεις ψυκτικών μηχανημάτων και μεταλλικών ερμαρίων σε αλιευτικά καταφύγια».
7. Έγκριση εξουσιοδότησης στη Νομική Σύμβουλο της Ν.Α.Χ. για την παράσταση κατά τη συζήτηση των αιτήσεων ακύρωσης της Σοφίας Καλογεροπούλου και του Δήμου Κασσάνδρας ενώπιων του ΣτΕ.
8. Έγκριση πρότασης- εισήγησης για το διορισμό δικηγόρου για τη σύνταξη γνωμοδότησης για νομικό ερώτημα του τμήματος Πολεοδομικών Εφαρμογών Αρναίας.
9. Έγκριση αίτηση εξαίρεσης της Νομικής Συμβούλου της Ν.Α.Χ. Μαρίας Σαμαρά, υπό του υπό κρίση ζητήματος της αίτησης ακύρωσης του Ελισαίου Ντούβελου και τον διορισμό άλλου δικηγόρου. 
10. Έγκριση πρότασης – εισήγησης, αφενός για παρέκταση τοπικής αρμοδιότητας στις υποθέσεις : α) της αγωγής της Σ. Μητσιάρα και λοιπών (σύνολο 22) κατά της Ν.Α.Χ., και β) της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων της Σ. Μητσιάρα και λοιπών (σύνολο 24) κατά της Ν.Α.Χ., και αφετέρου για τον διορισμό Δικηγόρου για την εκπροσώπηση της Ν.Α.Χ. ενώπιον του κατά τόπον αρμόδιου Δικαστηρίου.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: