Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.......

To είδαμε στον ΑΕΤΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Αγαπητό blog "ΑΕΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ",σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε την επιστολή μου:
"Ανήκω στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας,αλλά την πρώτη Κυριακή,για καθαρά προσωπικούς λόγους, στήριξα την υποψηφιότητα του Θωμά Καπλάνη για το Δήμο Πολυγύρου.
Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010 καλούμαι να ψηφίσω κατά συνείδηση,σύμφωνα και με τη γραπτή ανακοίνωση του αρχηγού του συνδυασμού "ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" Θωμά Καπλάνη.
Για μένα ψήφος κατά συνείδηση σημαίνει τα παρακάτω:
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
τον "πόλεμο"που δέχτηκες Θωμά Καπλάνη από το διαδίκτυο και όχι μόνο (με ακατανόμαστους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό σου) από ανθρώπους "επώνυμα ή ανώνυμα", που σήμερα στηρίζουν το συνδυασμό "Κίνηση Ενεργών Πολιτών".Τι να σε θυμίσω,ανατολική παράκαμψη,μεταφορά Νηπιαγωγείου,παρέλαση Καλυβών,Μνημείο Ποντίων.............εκατοντάδες θέματα.....
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
από την δεκαετία του 80 μέχρι.... σήμερα τις διώξεις των νεοδημοκρατών απο τους "πρασινοφρουρούς".
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
ότι ολόκληρες γενιές νέων άξιων και ικανών ανθρώπων έμειναν στο περιθώριο, μόνο και μόνο επειδή είχαν διαφορετική ιδεολογία απ' αυτή των "πρασινοφρουρών".
Είναι οι ίδιοι από τότε......μέχρι σήμερα....δεν άλλαξαν ούτε νοοτροπία,ούτε τακτική,ούτε χαρακτήρα,ούτε συμπεριφορά.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
ότι αυτοί οι "πρασινοφρουροί" έφεραν στον Πολύγυρο ΤΟΤΕ,ως σπουδαία μεταγραφή,το σημερινό εκλεκτό τους για να αλώσουν το "κάστρο της δεξιάς".
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
ότι και εσύ όπως κι εγώ Θωμά Καπλάνη γράφαμε ως μέλη της ΟΝΝΕΔ για "τα έργα και τις ημέρες του ΠΑΣΟΚ".
Δικαιολογώ την οποιαδήποτε πικρία σου που δεν επιλέχθηκες από τον κομματικό μηχανισμό της Ν.Δ. ως υποψήφιος δήμαρχος Πολυγύρου.
Όμως γνωρίζεις πολύ καλά και εσύ και όλοι όσοι εμπλέκονται σε κομματικές οργανώσεις, ότι οι χαρές είναι ελάχιστες και για λίγους....
Κι αν εσύ πήρες αυτή την πικρία τότε τι να πουν οι εκατοντάδες-χιλιάδες "νεροκουβαλητές",μέλη-φίλοι του κόμματος,οι οποίοι ανιδιοτελώς επί τόσα χρόνια μόνο προσφέρουν,χωρίς να πάρουν τίποτα;
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
Ότι οι εκλογές της Κυριακής, πέρα από τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα,είναι πρωτίστως ακόμα πιο πολιτικές.
Την Κυριακή στον Δήμο Πολυγύρου αναμετρώνται δύο υποψήφιοι από δύο διαφορετικούς χώρους την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.
Τι θέλουμε λοιπόν Δήμαρχο που θα μεταφέρει την πίεση του Μνημονίου στους πολίτες;
Ή Δήμαρχο που θα μεταφέρει την πίεση των πολιτών στην κυβέρνηση;
Για μένα,όπως πιστεύω και για όλους τους νεοδημοκράτες του Δήμου Πολυγύρου,τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν υπάρχει κανένα δίλημμα.
Κατά συνείδηση λοιπόν, ψηφίζουμε τον Αστέριο Ζωγράφο,τον υποψήφιο που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία,τον έμπειρο αυτοδιοικητικό,τον άνθρωπο που δεν συμβιβάζεται στα μέτρια,τον άνθρωπο που έδειξε διαχρονικά με το έργο του ότι έχει τις ικανότητες να κάνει τον Δήμο Πολυγύρου πραγματικά "Ισχυρή Πρωτεύουσα",
 παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας".

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ !!!

Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΕΙΣΑΙ.