Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

O Ψωμιάδης περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Καθαρή νίκη πέτυχε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απέναντι στον Μ. Μπόλαρη. Ο κ. Ψωμιάδης συγκέντρωσε ποσοστό 52,56% έναντι 47,44% που κατέλαβε ο αντίπαλός του Μ. Μπόλαρης.

Στις δηλώσεις που έκανε ο κ. Ψωμιάδης από το εκλογικό του κέντρο, τόνισε «η Μακεδονία μίλησε, ψήφισε Περιφερειάρχη, ο ελληνικός λαός μας δικαίωσε».

Ο κ. Ψωμιάδης έκανε λόγο για ψέματα, λάσπη και συκοφαντία κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. «Η Μακεδονία πανηγυρίζει γιατί η αλήθεια, το.... ήθος, η αξιοπρέπεια νίκησαν το ψέμα, το σκοταδισμό, τη συκοφαντία, την αθλιότητα. Ιδιαίτερα, νίκησαν τη λάσπη, απ’ όπου κι αν προέρχεται» είπε χαρακτηριστικά ο νέος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Ψωμιάδης ζήτησε συγνώμη, αναφερόμενος στην αποχή. «Πήραμε το μήνυμα της αποχής, εγώ έχω τη δύναμη να ζητήσω συγνώμη, αν κάπου έφταιξα» είπε χαρακτηριστικά ο νέος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Η επόμενη μέρα είναι μέρα ευθύνης και διεκδίκησης υπογράμμισε ο κ. Ψωμιάδης, «είμαστε όλοι μαζί ενώνει σας μια γροθιά, την 1η Ιανουαρίου κάνουμε μια νέα αρχή» τόνισε. Ο κ. Ψωμιάδης ευχαρίστησε τις ηγεσίες, τα στελέχη και τους φίλους της ΝΔ και του ΛΑΟΣ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: