Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ "ΣΙΘΩΝΕΙΑ"

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή της Διεθνούς συνάντησης ρίψεων «ΣΙΘΩΝΕΙΑ 2011» το Σάββατο 23 Ιουλίου.  Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, ύστερα από έγκριση του ΣΕΓΑΣ, Γυμναστικός Σύλλογος «Η Σιθωνία» και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με την στήριξη του Δήμου Σιθωνίας, διοργανώνουν και φέτος τα ΣΙΘΩΝΕΙΑ στο Δημοτικό Στάδιο της Νικήτης (16:45-21:00).
    Σε συνέντευξη Τύπου ο υπεύθυνος της διοργάνωσης κ. Νίκος Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στα..... δέκα χρόνια του θεσμού και στη συνεχή αναβάθμιση των ΣΙΘΩΝΕΙΩΝ με την προσθήκη αγωνισμάτων ρίψεων. sithoneia11b.jpg  

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ.Ιωάννης Τζίτζιος υπογράμμισε ότι σε μια δύσκολη περίοδο για την χώρα μας και τον ελληνικό αθλητισμό, ο Δήμος Σιθωνίας θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες διοργανώσεις. «Ο αθλητισμός προάγει τη σκέψη και το πνεύμα. Φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά και κυρίως τις νέες και τους νέους. Στόχος βέβαια δεν είναι μόνο ο πρωταθλητισμός αλλά κυρίως η ευγενική συμμετοχή, ο καλός αγώνας για διάκριση, το «ευ αγωνίζεσθαι». Μέσα από τα ΣΙΘΩΝΕΙΑ επιδιώκουμε να φέρουμε τα παιδιά και τους νέους μας στο στίβο, στα γήπεδα».
Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης Πτολεμαίος Παπαμιχαήλ τόνισε ότι τα ΣΙΘΩΝΕΙΑ πέτυχαν να ανοίξουν νέους ορίζοντες στο στίβο της Χαλκιδικής και συνεχάρη τους διοργανωτές για τη συνέπειά τους και την άρτια διοργάνωση της αθλητικής συνάντησης.
Ο κ.Πτολεμαίος τιμήθηκε στη συνέχεια για την υποστήριξή του στα δέκα χρόνια του θεσμού των ΣΙΘΩΝΕΙΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: