Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Νέος γύρος κινητοποιήσεων σε λιμάνια και αεροδρόμια

Αιφνιδιαστικές κινητοποιήσεις σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο από τους ιδιοκτήτες ταξί.
Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Αχαΐας thebest.gr, αυτοκινητιστές απέκλεισαν το νέο λιμάνι της Πάτρας και λένε πως η κινητοποίηση τους θα κρατήσει αρκετές ώρες με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται, κατά την έξοδο τους από το λιμάνι, οι ταξιδιώτες που καταφθάνουν με τα πλοία της γραμμής.
Στην Θεσσαλονίκη, οι ιδιοκτήτες ταξί συγκεντρώθηκαν, το πρωί, στην εθνική οδό που συνδέει την πόλη με τα Μουδανιά και...... κατέληξαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Για περίπου μία ώρα προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη και λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι αποχώρησαν.


Αιφνιδιαστικές κινητοποιήσεις αποφάσισαν και οι συνάδελφοι τους στην Κρήτη. Το πρωί σύμφωνα με cretalive.gr, οι ιδιοκτήτες ταξί έκαναν πορεία πεζή στο κέντρο του Ηρακλείου, με προορισμό τα γραφεία της Περιφέρειας και στην συνέχεια κατάληψη του κτιρίου.

 Ιδιοκτήτες ταξί της Καλαμπάκας δέχθηκαν σήμερα την επίσκεψη των Τρικαλινών συναδέλφων τους, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να δώσουν το μήνυμα και σε τοπικό επίπεδο, πως ο αγώνας τους θα συνεχισθεί.

Οι αυτοκινητιστές διέσχισαν κεντρική οδό σε πομπή κορνάροντας συνεχώς, χωρίς ωστόσο να εμποδίσουν την κυκλοφορία.


Αύριο, στην Αθήνα, εκπρόσωποι αυτοκινητιστών από όλη την Ελλάδα θα πάρουν μέρος σε σύσκεψη, στην οποία αναμένεται να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους μετά το χθεσινό «ναυάγιο» στην συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών.
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: