Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών με διάρρηξη οχημάτων

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκαν χθες (16-07-2011) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, τρεις περιπτώσεις κλοπών και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου αλλοδαπού υπηκόου Βουλγαρίας για κλοπή και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ο συλληφθείς μόνος ή με διάφορους συνεργούς, διέπραξε (3) κλοπές χρηματικών ποσών και διαφόρων αντικειμένων από διαρρήξεις οχημάτων κατά το διάστημα μηνών Ιουνίου – Ιουλίου στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.
Σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και...... κατασχέθηκαν διάφορα κλοπιμαία από προηγούμενες κλοπές που διέπραξε στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής, ενώ από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι συνεργοί του ήταν, κατά περίπτωση, ένας 23χρονος ημεδαπός και ένας ομοεθνής του.
Προανάκριση για την ανακάλυψη και των άλλων δραστών, καθώς και την εμπλοκή του 32χρονου σε άλλες κλοπές ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.
Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον κ. Ανακριτή Χαλκιδικής και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης.
Εξιχνιάστηκε η κλοπή χρηματικού ποσού σε βάρος ηλικιωμένου
Εξιχνιάστηκε χθες (16-07-2011) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, μία περίπτωση κλοπής και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος (3) ανήλικων ημεδαπών για κλοπή.
Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, δράστες της κλοπής χρηματικού ποσού που έλαβε χώρα την 13-07-2011 σε βάρος ηλικιωμένου που διέμενε σε ξενοδοχείο στα Ψακούδια Χαλκιδικής, ταυτοποιήθηκαν τρεις ανήλικοι, οι οποίοι προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου και επέστρεψαν το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό.
Οι δράστες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: