Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Δηλώσεις για το Ε.Σ.Π.Α. της Αντιπροέδρου του Ε.Κ. Ρόδης Κράτσα κατά την επίσκεψη της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ε.Κ στα Ιωάννινα

Μας εστάλη από το  aetoshal.blogspot.com
Η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την αναθεώρηση και επιτάχυνση του Ε.Σ.Π.Α. στα  Ιωάννινα όπου βρίσκεται στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί κλιμάκιο της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ε.Κ., τόνισε: «Είναι ένα θετικό μέτρο, που θα έπρεπε να έχει αξιοποιηθεί εδώ και καιρό. Είναι ενδεικτικό  ότι   η επιτάχυνση του Ε.Σ.Π.Α. αποτελεί μία από τις 25  προτάσεις  του Αντώνη Σαμαρά, εδώ και ένα χρόνο   για επανεκκίνηση της ανάπτυξης, που είναι το μεγάλο ζητούμενο αυτή τη στιγμή».
Η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μάλιστα παρέπεμψε  στην..... έκθεση της  με θέμα το ρόλο των διαρθρωτικών ταμείων στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης  που υπερψηφίστηκε πριν από ένα χρόνο από το Κοινοβούλιο. Στην ίδια έκθεση η  ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε υποβάλλει πρόταση  για 100% χρηματοδότηση των κρατών μελών που αντιμετωπίζουν σοβαρά δημοσιονομικά προβλήματα, που απορρίφθηκε  λόγω σθεναρών αντιιδράσεων ορισμένων κρατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: