Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Νέα πολιορκία βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, αυτή τη φορά στην Πάρο... (Δείτε το VIDEO)

Ο βουλευτής Κυκλάδων Γ. Παπαμανώλης με το που πάτησε το πόδι του στο λιμάνι της Παροικιάς, στην Πάρο, αντιμετώπισε τους εξαγριωμένους πόλιτες του νησιού. ‘Ηταν μεσημέρι Σαββάτου όταν ο βουλευτής έφτασε στο νησί και είδε πολίτες να συγκεντρώνονται, να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του αλλά και να σηκώνουν πανό που έγραφε «Ωρα να φύγετε από εδώ – Προδότες».

Ισχυρή αστυνομική δύναμη για τα δεδομένα του νησιού έσπευσε να προστατέψει τον βουλευτή, ο οποίος...... πάντως θέλησε να ανοίξει διάλογο με τους διαμαρτυρόμενους. Οι τελευταίοι του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο Κέντρο Υγείας, του νησιού, προκειμένου να διαπιστώσει και ο ίδιος την κακή κατάστασή του.

Ο βουλευτής πήγε, όπου πάντα υπό τη προστασία της Αστυνομίας ακολούθησε έντονος διάλογος. Ορισμένοι ήταν αρκετά επιθετικοί. Για μία ώρα ο βουλευτής προσπαθούσε να εξηγήσει τη στάση του στη βουλή, άκουγε με υπομονή ορισμένους που τον αποκαλούσαν «προδότη» «ανεπιθύμητο» «Ανθέλληνα» και ήταν αρκετά επιθετικοί.
Σε σχέση με το πρόβλημα του Κέντρου Υγείας υποστήριξε ότι δεν ήξερε με λεπτομέρειες το πρόβλημα και ζήτησε να ξανασυναντηθεί την Κυριακή με αντιπροσωπία των διαμαρτυρόμενων. Όπως πάντως αποκάλυψε στο Star. Στο συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας είχε δώσει ο ίδιος μάχη για τη ζωή του μετά από ατύχημα που είχε στο παρελθόν στο νησί, για αυτό και είναι αρκετά ευαίσθητος με το συγκεκριμένο θέμα...
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: