Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Ταξιτζήδες έσπασαν τα πολιτικά γραφεία σε Ιωάννινα και Σάμο

Σοβαρές ζημιές στα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Παντούλα και Θανάση Οικονόμου , προκάλεσαν οι διοκτήτες ταξί των Ιωαννίνων .

Οι ταξιτζήδες δήλωσαν απογοητευμένοι από τη στάση των κυβερνητικών βουλευτών στην υπόθεσή τους και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά στα γραφεία τους, αφού προηγουμένως εγκατέλειψαν τα...... οχήματά τους στην κεντρική πλατεία και έκαναν πορεία πεζή.

Το γραφείο του κ. Οικονόμου εκείνη την ώρα ήταν ανοιχτό, ενώ το γραφείο του κ. Παντούλα ήταν κλειστό. Στα γραφεία δεν βρίσκονταν οι βουλευτές αλλά μόνο οι γραμματείς τους, που κατήγγειλαν ότι οι αυτοκινητιστές έσπασαν υπολογιστές και προξένησαν διάφορες ακόμη ζημιές.






Σε ανακοίνωσή του ο κ. Οικονόμου, αναφέρει ότι «η ενέργεια αυτή δεν έχει καμία σχέση με το δημοκρατικό δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη να διαμαρτυρηθεί», τονίζοντας ότι «όλοι όσοι ποντάρουν σε τέτοιου τύπου ενέργειες κάνουν κακό κυρίως σε αυτούς που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν».


Ζημιές και στο γραφείο του βουλευτή της Σάμου, Πυθαγόρα Βαρικού, προκάλεσαν οι οδηγοί ταξί, κατά τη συνάντηση που είχαν μαζί του, σήμερα το μεσημέρι. Οι οδηγοί έσπασαν την τηλεόραση, κάδρα, ένα γραφείο, και ξήλωσαν τις τηλεφωνικές γραμμές του πολιτικού του γραφείου.


"Αν νομίζουν πως με αυτά συμβάλουν στο δίκαιο του αγώνα τους, θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Βαρδίκος.


Ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί κ. Ψήνας, καταδίκασε τα περιστατικά, κάνοντας λόγο για άτομα που κινούνται πλέον ανεξέλεγκτα.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: