Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΞΙΙΧΝΙΑΣΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 27 Σεπτεμβρίου 2011
                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εξιχνιάστηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας με σκοπό την εκβίαση σε βάρος δύο ατόμων.
Συνελήφθη ένα άτομο και αναζητείται ο πατέρας του
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής ο τραυματισμός δύο ατόμων την 13-07-2011 στη Χανιώτη Χαλκιδικής.
Υπενθυμίζεται ότι την 13-07-2011 ενεπλάκησαν σε επεισόδιο ένας ομογενής και δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, όπου ο πρώτος τραυμάτισε με μαχαίρι σοβαρά στην κοιλιακή χώρα τον έναν υπήκοο Αλβανίας και ελαφρά στο δεξιό μηρό τον δεύτερο.
Μετά από αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της εγκληματικής ενέργειας, ο ανωτέρω ημεδαπός 33 ετών και ο πατέρας του 53 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για.... απόπειρα ανθρωποκτονίας, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς και για εκβίαση.
Ειδικότερα η σύλληψη του 33χρονου πραγματοποιήθηκε χθες (26-09-2011) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατόπιν εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Χαλκιδικής. Επίσης, για την ίδια υπόθεση, αναζητείται να
συλληφθεί κατόπιν εντάλματος σύλληψης και ο 53χρονος, για τον οποίο προέκυψε η συμμετοχή του στο επεισόδιο.
Επίσης, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ένα εκ των θυμάτων δεχόταν απειλές από τους δράστες προκειμένου να τους αποδίδει μέρος των εισπράξεών του από την εμπορική δραστηριότητα που ασκούσε σχετικά με την πώληση καλαμποκιών στην περιοχή της Χανιώτης Χαλκιδικής.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Χαλκιδικής.
Α.Δ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: