Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συλλήψεις ατόμων στο γήπεδο της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής

Συνελήφθησαν πριν την έναρξη και μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας-ΠΑΕ Ηρακλής», ο οποίος διεξήχθη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας
στο γήπεδο της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής, 2 ημεδαποί 14 και 23 ετών φίλαθλοι του Ηρακλή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατά περίσταση κατηγορίες της παράβασης των Νόμων για «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», «περί Φωτοβολίδων» και..... για «Απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης».
Πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα σε αστυνομικό έλεγχο συνελήφθη ένας 14χρονος διότι κατά την είσοδό του στο γήπεδο βρέθηκε να έχει κρυμμένο κάτω από το παντελόνι του (1) πυρσό, ο οποίος κατασχέθηκε.
Ακολούθως μετά τη λήξη του αγώνα έξω από το γήπεδο ομάδα περίπου (20) φιλάθλων Ηρακλή που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, πραγματοποίησε αναίτια επίθεση κατά των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες είχαν διαταχθεί για τη λήψη μέτρων τάξης, εκτοξεύοντας εναντίον τους πέτρες. Πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επέμβαση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την απώθηση των επιτιθέμενων και τη σύλληψη ενός 23χρονου.
Ο 23χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: