Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

20 Χρόνια Γυμνάσιο - Λύκειο: Μια ξεχωριστή γιορτή στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη με τη συμμετοχή εκατοντάδων αποφοίτων

Απόφοιτοι μαζί με τους καθηγητές τους

Το Γυμνάσιο - Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς στην εκπαίδευση. Δύο δεκαετίες μεγάλων επιτυχιών των αποφοίτων με εισόδους σε  σχολές  υψηλής ζήτησης των  ΑΕΙ της Ελλάδας, σε κορυφαία πανεπιστήμια  της Μ. Βρετανίας και των ΗΠΑ, μεγάλων  αθλητικών διακρίσεων, υψηλής ποιότητας πολιτιστικών εκδηλώσεων παράλληλα με μια..... διαρκή ανανέωση της υλικοτεχνικής υποδομής και των σχολικών προγραμμάτων.
Με αφορμή την επέτειο διοργάνωσαν μία μεγάλη γιορτή με καλεσμένους  τους αποφοίτους του Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και τους εκπαιδευτικούς που εργάστηκαν στο σχολείο.

Ήταν μια συνάντηση συγκίνησης, αναμνήσεων και σύσφιξης των σχέσεων των μελών της μεγάλης εκπαιδευτικής  οικογένειας  των  Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο των Εκπαιδευτηρίων, σ’ έναν  χώρο γνώριμο στους εκατοντάδες  αποφοίτους που παραβρέθηκαν.

 .O Διευθυντής Λυκείου Δημήτρης Λασκαρίδης, η Γενική Διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων Άσπα Χασιώτη, οι απόφοιτες  Όλγα Παλιάντζα, Χριστίνα Σαραντίδου με την κόρη της Ιωάννα, Αντωνία-Δήμητρα Γιαννακοπούλου και η πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων Αικατερίνη Μαντουλίδου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: