Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Η Χαλκιδική πρωταγωνίστρια της Ευρωπαϊκής τηλεόρασης...


Tο τελευταίο διάστημα η Χαλκιδική στολίζεται για να βγει στο γυαλί. Τα τηλεοπτικά συνεργεία διαδέχονται το ένα το άλλο ώστε να γίνει η περιοχή αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια τηλεοπτικών γυρισμάτων.
Το κασέ της Χαλκιδικής ανέβηκε από πέρυσι όταν το τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού EXTRA από το δίκτυο NBC Αμερικής, ανακάλυπτε το «καλύτερα κρυμμένο μυστικό της Ελλάδας», τη Βόρεια Ελλάδα. Η εκπομπή....
Mansions & Millionaires” που προβλήθηκε ανήμερα της ημέρας των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων στην Αμερική, άνοιξε το τηλεοπτικό τοπίο και για την Ευρώπη.
Δημοσιογράφοι του Ουκρανικού τύπου και της Κρατικής Ουκρανικής τηλεόρασης, βρίσκονται μέχρι τις 14 Ιουνίου στην Ελλάδα, εξερευνώντας περιοχές της Ανατολικής και Κεντρικής Μακεδονίας και καταλήγουν στη Χαλκιδική όπου πλέουν δίπλα στα μοναστήρια του Αγίου Όρους και αποτυπώνουν στο φακό τις παραμυθένιες παραλίες της.
Στις 25-26 Ιουνίου, ο Ε.Ο.Τ. Γαλλίας προγραμματίζει την επίσκεψη τηλεοπτικού συνεργείου για ρεπορτάζ με θέμα τη θάλασσα, τα θαλάσσια σπορ, την προστασία του φυσικού πλούτου για τις εκπομπές «Vents du Large» και «Grand Large» των καναλιών France 24, Mens up TV και T.V.5 MONDE.
Στο Βρετανικό δίκτυο ITV, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κος Γρηγόρης Τάσιος μίλησε για τον προορισμό Βόρεια Ελλάδα-Χαλκιδική και για την επιχειρηματικότητα των Ελλήνων σε περίοδο κρίσης.
Κατά τη διάρκεια 3 ταξιδιών σε διαφορετικές εποχές, θα κινηματογραφηθεί η Χαλκιδική από το STUDIO ATA στο οποίο έχει ανατεθεί από τον Τουριστικό Οργανισμό η παραγωγή των επίσημων σποτ προβολής της περιοχής, αναδεικνύοντας τόσο τις τουριστικές της δυνατότητες όσο και την αυθεντική εικόνα της καθημερινότητας.
Η δύναμη της τηλεόρασης υποκύπτει στη γοητεία της Χαλκιδικής και η συνέχεια ..επί της οθόνης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: