Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Διοργάνωση από το Επιμελητηρίου Χαλκιδικής της Έκθεσης Θάλασσα και Σπορ – Υγραεριοκίνηση - Ενέργεια


Υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης συνδιοργανώνεται στις 11 και 12 Αυγούστου 2012, στον παραλιακό χώρο των Μουδανιών, η 7η Θάλασσα και Σπορ, η 3η Υγραεριοκίνηση και Ενέργεια, με την υποστήριξη του Δήμου Ν. Προποντίδας & του πολιτιστικού οργανισμού .
Μόνο μαζί και ενωμένοι μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα και να δώσουμε νέα δυναμική στην αγορά μας, να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες στην προώθηση και προβολή των....
προϊόντων και υπηρεσιών μας.
Ένας είναι και ο σκοπός της έκθεσης, η ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της τοπικής αγοράς μας και η δυνατότητα ανοίγματος νέων συνεργασιών.
Κάθε βράδυ θα ακολουθεί διαφορετική γιορτή, όπως : ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΓΩΤΟΥ & ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ με σκοπό την προσέλκυση του τελικού « ίδιου » επισκέπτη και για τις 2 εκδηλώσεις.
Η είσοδος για όλο το 2ημερο θα είναι ελεύθερη για το κοινό και θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις : εκδήλωση ψαρέματος, πολιτιστικές – χορευτικές εκδηλώσεις, αθλητικές εκδηλώσεις (από συλλόγους Teakwood, kickboxing, μοντέρνο χορό κλπ.), ζωντανή μουσική.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΚΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: