Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Χαλκιδικιώτης Θέμης Τσούφης έδωσε συνέντευξη στο Γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ZDF για την Ελλάδα και την κρίση

Συνέντευξη στο Γερμανικό  τηλεοπτικό κανάλι ZDF για την Ελλάδα και την κρίση, την επιχειρηματικότητα, την Ελλάδα του Ευρώ, την αισχρή αντιμετώπιση της χώρας απο διεθνή ΜΜΕ, για το σκληρά εργαζόμενο Έλληνα, τη πολιτική,τους νέους και το αύριο... έδωσε ο Χαλκιδικιώτης Θέμης Τσούφης.
Μιλώντας στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ τα οποία θα μεταφράσουν με υπότιτλους στα Γερμανικά.

Ο διαγωνισμός φιλοξενείται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση αφιερωμένη στην επιχειρηματικότητα και τις καινοτόμες ιδέες.
 
Το ignite είναι διεθνές event δημιουργικότητας και καινοτομίας το οποίο άρχισε το 2006 απο το Σιάτλ στην Αμερική, η συμμετοχή ομιλητή είναι έπειτα απο αυστηρή επιλογή. Στην Ελλάδα επιλέχθηκαν 20 άτομα μεταξύ 600+. 

Το αντικείμενο της παρουσίασης ήταν το....
Branding of Greek Traditional Products όπου ανέλυσα το ιστορικό υπόβαθρο, την Ελληνική παράδοση, την οικονομική κρίση και το πως αυτά συνδέονται με το Branding of Greek Products. Επίσης μίλησα για τα κίνητρα, τις ευκαιρίες, τις τεράστιες αγορές που μας περιμένουν, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μας ως Ελλάδα, τα θετικά οφέλη αλλά και για τη νέα μου προσπάθεια στο τομέα αυτό. Ο πρωτογενής τομέας πρέπει επιτέλους να εξελιχθεί και να συμβαδίσει με τις τάσεις και τον ανταγωνισμό της εποχής. 
 aetoshal.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: