Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2013



Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμμετείχε στο 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2013, από 16 έως 19 Μαΐου 2013 στη Θεσσαλονίκη, στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης.
Το Φεστιβάλ Τουρισμού προσέφερε ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα ανάπτυξης της εξωστρέφειας των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς οι 20.000 επισκέπτες του Φεστιβάλ ενημερώθηκαν για τουριστικούς προορισμούς και προσφορές, την περίοδο που οι περισσότεροι προγραμματίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Οι επισκέπτες του περιπτέρου του...
Επιμελητηρίου Χαλκιδικής είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τουριστικές επιχειρήσεις του Νομού μας, μέσω του υλικού που διανεμήθηκε, κατά την προώθηση και προβολή των επιχειρήσεων –μελών μας, καθώς επίσης και για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις της Χαλκιδικής, στοχεύοντας το άνοιγμα νέων αγορών και την προσέλκυση νέων πελατών.
Το περίπτερο του Επιμελητηρίου τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ Θεόδωρος Καράογλου, Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Ζορπίδης, Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Φαναριώτης, Πρόεδρος Ελληνο-Ουκρανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος, αντιπροσωπείες Επιμελητηρίων της χώρας, εκπρόσωποι ενώσεων και φορέων.

Ο Πρόεδρος κος Γκιλής αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας και πως το Επιμελητήριο Χαλκιδικής θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των επιχειρήσεων –μελών του, προβάλλοντας και προωθώντας τις επιχειρήσεις, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του Νομού μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: