Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

"Πολιτικές" βουτιές στη Χαλκιδική

Βούλιαξε η Χαλκιδική το Σαββατοκύριακο, με τους πολιτικούς του βορρά να απολαμβάνουν τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές. Μάλιστα, όπως έλεγε με χιούμορ έμπειρος κοινοβουλευτικός παράγοντας, «αυτές τις ημέρες στο πρώτο πόδι θα μπορούσε να γίνει ένα μίνι υπουργικό συμβούλιο».
Βλέπετε, εκεί βρέθηκαν ουκ ολίγα κυβερνητικά στελέχη. Στη Σάνη ξεκουράστηκε ο γενικός...
γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, στο Παλιούρι ο ειδικός γραμματέας Εθνικής Άμυνας, Αντώνης Οικονόμου, στη Φούρκα έκανε βουτιές ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, στην Ελάνη ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Καλαφάτης, ενώ από το Ποσείδι πέρασαν τόσο ο ΥΜΑΘ Θόδωρος Καράογλου όσο και ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Γκιουλέκας.
Στη Χαλικιδική βρισκόταν το διήμερο και ο γενικός γραμματέας συντονισμού της κυβέρνησης Δημήτρης Βαρτζόπουλος, που κολύμπησε στη Γερακινή, ενώ παρούσα ήταν και η «Task Force», καθώς στη Φούρκα ξεκουράζεται εδώ και μερικές ημέρες ο επικεφαλής της ομάδας της στην Ελλάδα Μαργαρίτης Σχοινάς.
Στο Ποσείδι ήταν επίσης ο «πράσινος» βουλευτής Γιάννης Δριβελέγκας, που έκανε πολιτικές συζητήσεις με τους παλιούς από το ΠΑΣΟΚ Κώστα Μαμέλη και Δημήτρη Παπάζογλου.
Στη Χαλκιδική γεμίζουν τις μπαταρίες τους αυτές τις μέρες και πολλοί αυτοδιοικητικοί. Ο Γιάννης Μπουτάρης βρίσκεται στη Βουρβουρού, όπου κατέφθασε την Παρασκευή και ο αντιδήμαρχος Χασδάι Καπόν.
Στη Χαλικιδική κάνει τις βουτιές του και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, που συχνά κολυμπά στην ακτή Καλογριάς, ενώ φέτος έχει επισκεφθεί συχνά και τις παραλίες της Πιερίας.

Πηγή: Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια: