Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ καταλύει το Ελληνικό Κράτος!ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΩΣΕ ΜΑΣ!!!

Χ ριστουγεννιάτικα και εν μέσω της τεράστιας οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας,οι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ του ΠΑΣΟΚ συζητούν το νομοσχέδιο για τη χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά νόμιμων μεταναστών,καθώς και στους γονείς τους,εφόσον έχουν συμπληρώσει μόλις πέντε χρόνια παραμονής στη χώρα μας!!!

ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ Γιωργάκης να ολοκληρώσει το ανθελληνικό έργο του,δημιουργώντας παράλληλα μια τεράστια δεξαμενή ψηφοφόρων που θα τον εκλέγει για δεκαετίες!!!Ταυτόχρονα,τα Μμε κρύβουν την αλήθεια και αποβλακώνουν τον κοσμάκη,που αγνοεί τον τεράστιο κίνδυνο που έρχεται!

Μπροστά σ'αυτό τον καταιγισμό εξελίξεων,ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ,Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ότι ο εκλεγμένος απ'το λαό με συντριπτικά ποσοστά ΗΓΕΤΗΣ της ΝΔ θα κάνει δυναμική παρέμβαση απέναντι στην ανθελληνική λαίλαπα του Αμερικανοεβραίου Τζέφρυ!

Όλοι εμείς που τον ψηφίσαμε,θα μπούμε μπροστά στη δημιουργία ενός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ που θα λειτουργήσει ως κυματοθραύστης απέναντι στα σκοτεινά σχέδια των ανθελλήνων του ΠΑΣΟΚ!

Γι'αυτό,η παρέμβασή σου,Αντώνη Σαμαρά,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ:Ελπίζουμε να γίνει και να δοθεί μια σκληρή και πατριωτική απάντηση στους μεταναστολάγνους της Κυβέρνησης!


Πηγή:HELLAS ORTHODOXY

Δεν υπάρχουν σχόλια: