Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Έκρηξη βόμβας στο υπουργείο τύπου!!!

Και όμως, οι αρχές το περίμεναν…

Μόλις σήμερα γράφαμε πως πληροφορίες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας μιλούσαν για πολύ πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα στο κέντρο της Αθήνας και σήμερα Παρασκευή στις 11 και 37 λεπτά, μία βόμβα έσκασε στο υπουργείο Τύπου.
Φυσικά υπήρξε προειδοποίηση τηλεφωνική (σε τηλεοπτικό σταθμό), στην οποία μία νεαρή ανδρική προσεκτική φωνή, με άπταιστα ελληνικά, προειδοποίησε για την επικείμενη βομβιστική ενέργεια, λέγοντας πως «ο αγώνας συνεχίζεται...».
Η έγκαιρη προσέγγιση της αστυνομίας, άνδρες της οποίας εκκένωσαν και απέκλεισαν τον χώρο, απέκλεισε πιθανούς τραυματισμούς πολιτών και περαστικών.
Το αξιοθαύμαστο είναι πως ενώ υπήρχαν σαφείς πληροφορίες για την επικείμενη βομβιστική ενέργεια, οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής δεν μπόρεσαν να την προλάβουν!!!
Δεν θα αναρωτηθώ γιατί δεν έγιναν συλλήψεις… Απλά θα αναρωτηθώ, δεδομένης της μικρής έντασης της έκρηξης, μήπως κάτι άλλο συμβαίνει;
Μήπως αυτή η βομβιστική ενέργεια είναι προάγγελος σειράς μεγαλύτερων τρομοκρατικών επιθέσεων ή μήπως το «παρακράτος» αποφάσισε να αναλάβει τον αποπροσανατολισμό των ελλήνων πολιτών από θέματα που στην κυριολεξία «καίνε» την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου;
«Ο αγώνας συνεχίζεται», λοιπόν… και οι «τρομοκράτες» γίνονται και πάλι πρωταγωνιστές στην χώρα που λέγεται Ελλάδα… Μόνο που η επιλογή του χρόνου, τους κατατάσσει στην κατηγορία των καλοπληρωμένων «διαμορφωτών της κοινής γνώμης» ή των καλοπληρωμένων προβοκατόρων…
Η καλύτερη απάντηση σε αυτού του είδους τα «καλόπαιδα», αλλά και σε όλους όσους επιμελημένα κρύβονται πίσω από τις βομβιστικές ενέργειες, θα πρέπει να είναι μία:
Ο λαός δεν τρομοκρατείται… τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες…

kostasxan.blogspot.


Δεν υπάρχουν σχόλια: