Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΣΤΗΝ Ε.Ρ.Τ., ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!


Για τις περιπτώσεις του Παντελή Ασπραδάκη και της Άριας Αγάτσα, δημοσιογράφων της Ε.Ρ.Τ. που εκλέχθηκαν στις πρόσφατες εκλογές, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αλλά συνεχίζουν να τσεπώνουν και το μισθό από την ΕΡΤ, μας πληροφορεί με πρωτοσελιδο δημοσίευμα η Real News.
Άρα να υποθέσουμε ότι δεν συμβαίνει το ίδιο και με τη Μάγια Τσόκλη;



ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!

patriotikoslogos


2 σχόλια:

ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΔΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣκ. ΑΓΑΤΣΑ:
Διαμαρτύρεται η Real News στο αυριανό πρωτσέλιδό της καθώς θεωρεί πρόκληση 2 βουλευτές να εισπράττουν και τον μισθό οτυς από την ΕΡΤ εκτός από τη βουλευτική αποζημίωση. Μεταξύ των 2 και η βουλευτής Βοιωτίας Α. Αγάτσα.
Η viotia επικοινώνησε με την κ. Αγάτσα η οποία εξήγησε την διαδικασία/περιπέτεια με τον μισθό της από την ΕΡΤ.
Σύμφωνα με τη βουλευτή Βοιωτίας λίγες ημερες μετά την εκλογή της στις 4 Οκτωβρίου ζήτησε με επιστολή της από τη διοίκηση της ΕΡΤ να μειωθούν οι αποδοχές της στον βασικό μισθό, που στην περίπτωσή της ανέρχεται σε 1.500 ευρώ και ταυτόχρονα αιτήθηκε να της δοθεί αντικείμενο εργασίας. Συμφωνήθηκε μια ραδιοφωνική εκπομπή σαββατιάτικη στην ΕΡΑ, η οποία βρισκόταν στη τελική ευθεία αυτές τις ημέρες. Οταν την περασμενη εβδομάδα ο υπουργός Πολιτσμού κ. Γερουλάνος έδωσε συνέντευξη Τ'ύπου και ανακοίνωσε οικονομικές περικοπές στην ΕΡΤ η κ. Αγάτσα -σύμφωνα πάντα με όσα μας είπε- αιτήθηκε να αποσυρθεί η εκπομπή της και να παγώσει η αμοιβή της. Η αίτησή της αυτή αναμένεται να γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση της ΕΡΤ και από τον Φεβρουάριο η κ. Αγάτσα δεν θα πληρώνεται πλέον από την την κρατική τηλεόραση.

Posted by βοιωτός at 4:53 μμ 3 comments

17 Ιανουαρίου 2010 3:07 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Σκίστε τους!!!Τέτοια πρέπει να τελειώνουν!!!!