Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Ο κ. Παπανδρέου ομολόγησε ότι δεν μας είπε αλήθεια προεκλογικά.

Σε ένα διάγγελμα που κύλησε σε δραματικούς τόνους για τους κακούς ξένους που δήθεν επιβουλεύονται εμάς τους αθώους Έλληνες και το ΕΥΡΩ, ο κ. Παπανδρέου πήρε πίσω τις προεκλογικές του υποσχέσεις και τα «θα» και ήταν σαν να μας έλεγε ότι μας είπε ψέματα προεκλογικά.
Επί της ουσίας η πολιτική που εξάγγειλε είναι πολύ σκληρότερη από εκείνη που είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο κ. Καραμανλής και πήγε 10 μονάδες κάτω.
Τώρα στις επόμενες εκλογές θα δει ο κ. Παπανδρέου τα δικά του ποσοστά πλέον που θα πάνε. Εξουσία με κάθε τίμημα δεν ήθελε;
Σε ότι αφορά τον Αντώνη Σαμαρά, ελπίζουμε ότι η στήριξη που υποσχέθηκε στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να είναι μόνο ρηματική και όχι βέβαια πραγματική. Πραγματική στήριξη θα πρέπει να υπάρξει μόνο όταν το ΠΑΣΟΚ ομολογήσει ευθέως ότι εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και ότι είναι και το ίδιο υπεύθυνο για τη σημερινή κατάσταση της οικονομίας.
Δεν συζητάμε βέβαια ότι θα πρέπει να αποσύρει όλα τα δήθεν «προοδευτικά» νομοσχέδιά του, αλλά θα πρέπει επιπλέον να δεχτεί αλλαγή του σάπιου πολιτικού συστήματος και του αναποτελεσματικού συνταγματικού θεσμικού πλαισίου που το διατηρεί και να αφήσει τις φιοριτούρες των δήθεν προοδευτικών αλλαγών .
hassapis-peter.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: