Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Ο μύθος του Πολιτικού Κόστους έπεσε...

Η εφημερίδα το Veto δημοσιεύει αύριο μια διαδικτυακή δημοσκόπιση .

Σύμφωνα με τις γνώμες όσων ψήφισαν , ελάχιστοι από τα μέλη της κυβέρνησης είναι πάνω από την βάση με αρκετά "μεγάλα" ονόματα να μένουν μεταξεταστέα...

Διαφωνώ πλήρως με τον τίτλο της εφημερίδας που αναφέρει ότι τα ευρήματα της δημοσκόπησης είναι "ΣΟΚ" .

Ο Ελληνικός λαός (όσο και αν το πιστεύουν μερικοί) δεν είναι αδιάφορος για την χώρα του. Την αγαπά και θέλει να νιώθει υπερήφανος γι αυτή.

Παρένθεση : Δεν είναι τυχαία ούτε τα ποσοστά των ανησυχούντων για το νομοσχέδιο περί της μετανάστευσης που έλαβαν όσοι τόλμησαν να κάνουν μετρήσεις γνώμης και ας έσπευσαν να τους χαρακτηρίσουν σαν "Ακροδεξιούς" !!!(λες και είχε ποτέ η χώρα ποσοστά ακροδεξιάς που υπερβαίνουν το 65% ...). Κλείνει η Παρένθεση.

Πληγώθηκε ο Έλληνας από την καταντια της χώρας του και από τον διεθνή διασυρμό της και είναι αποφασισμένος να μήν το επιτρέψει να συνεχίζεται.

Δεν είναι λοιπόν "ΣΟΚ" η πολύ καλή (αν θεωρείται καλό το 6,ΧΧ) βαθμολογία που λαμβάνουν οι κ.κ Λοβέρδος , Παπακωνσταντίνου , Παπανδρέου.

Ο κόσμος περιμένει να λυθεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ αυτό το ρεζιλίκι να έχει η χώρα πλούσιους πολίτες αλλά να είναι αυτή φτωχή!!!

Τόσα χρόνια όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν κατέθεταν σχέδια επί χάρτου για την ...ανόρθωση της οικονομίας , την πάταξη της φοροδιαφυγής κλπ κλπ αλλά δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ στην πράξη προς αυτή την κατεύθυνση.

Πάντα σκεπτόμενοι το "Πολιτικό Κόστος" ή άφηναν την νομοθεσία πού οι ίδιοι ψήφισαν να αδρανήσει ή πολύ απλά δεν έφτιαχναν τον εκτελεστικό νόμο και έμενε στα συρτάρια.
Κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει για τα όρια ηλικίας μέχρι που η Ε.Ε μας έδειξε (με την καταδίκη της χώρας στο Ευρωδικαστήριο...) τον δρόμο που έπρεπε να ακολουθήσουμε (νάναι καλά η Ε.Ε) .
Και άλλοι υπουργοί εργασίας ήξεραν ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν εργαζόμενοι 3 - 4 ταχυτήτων αλλά συνέχιζαν να παραβλέπουν τις συστάσεις της Ε.Ε φοβούμενοι τις...συνέπειες.
Ο κ.Λοβέρδος ακόμα και να ήθελε δεν μπορούσε αυτή την φορά να το αποφύγει, μέχρι το τέλος του μηνός έπρεπε να αλλάξει την νομοθεσία. Αυτό που δεν περίμενε κανείς είναι η αύξηση του ορίου στα 67 χρόνια.
Το ίδιο και με τον κ. Παπακωνσταντίνου.
Καταρρίπτει τον μύθο του λαϊκίστικου (η του κρατικοδίαιτου ΠΑΣΟΚ ) περί "φιλολαϊκής" πολιτικής με δανεικά και βρίσκεται και αυτός ψηλά.
Αντιθέτως οι έχοντες την νοοτροπία του πολιτικού κόστους καταβαραθρώνονται στην βαθμολογία.
Το ζήτημα που τίθεται πλέον είναι ενδοκυβερνητικό.
Θα αντέξει στην πολιορκία των λαϊκιστών ο κ. Παπανδρέου ή πριν τις ερχόμενες εκλογές θα υποκύψει στην γοητεία του "πολιτικού κόστους" και θα ενδώσει στην πολιτική παροχών;;;
antilogos-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: