Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΖΗΤΑ Η ΑΔΕΔΥ

Σε μαζική συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010 καλεί το νομαρχιακό τμήμα Χαλκιδικής τους δημοσίους υπαλλήλους του νομού. Παράλληλα ζητά από τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα να συμμετέχουν μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.
«Ο λογαριασμός του μνημονίου δεν βγαίνει: H Τρόικα ζητάει τώρα έξτρα επώδυνα μέτρα. Κυβερνητικοί παράγοντες, που σε ένα μόνο χρόνο κερδίζουν περισσότερα απ’ όσα ένας δημόσιος υπάλληλος σε 35 χρόνια, χαρακτηρίζουν άχρηστο και αντιπαραγωγικό το μεγαλύτερο τμήμα του δημόσιου τομέα και μιλάνε για υπερβολικά μεγάλο αριθμό δημοσίων υπαλλήλων. Τη στιγμή που με την απογραφή επιβεβαιώθηκε, ο ήδη γνωστός από τον προϋπολογισμό αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων (679.571) και τοποθετεί την Ελλάδα κάτω από το μέσο Ευρωπαϊκό όρο. Συνάδελφοι. Όλα αυτά δείχνουν ότι:
** Νέα μέτρα ετοιμάζονται σε βάρος μας, σε βάρος όλων των εργαζομένων.
** Η ανατροπή του Μνημονίου και η....... ακύρωση όλων των ρυθμίσεων του, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την λύση των προβλημάτων μας σαν εργαζομένων. Έχουμε χρέος σε μας και τα παιδιά μας:
** Να δώσουμε αποφασιστικά τη μάχη συμμετέχοντας μαζικά στην απεργία στις 7 Οκτωβρίου παραμονή της εκδίκασης της αγωγής για την αντισυνταγματικότητα του.
** Να συμμετέχουμε μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις.» τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: