Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Στηρίζει Γκιουλέκα ο Γκλέτσος

Με έντονες αναφορές στα εθνικά θέματα ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, σε κατάμεστη αίθουσα του Μακεδονία Παλλάς, η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ Κώστα Γκιουλέκα.
Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία στη συγκέντρωση του δήμαρχου Στυλίδας και δημοφιλούς ηθοποιού Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για την πολιτική διαδρομή του Κώστα Γκιουλέκα, τονίζοντας ότι στηρίζει την.....

υποψηφιότητά του παρότι ο ίδιος δεν υποστηρίζει τη ΝΔ - στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την πλατεία Αριστοτέλους για να παρακολουθήσει την ομιλία της γγ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα.

Ο κ.Γκιουλέκας αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα υποδομής που ολοκληρώθηκαν ή ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη κατά την πενταετία της διακυβέρνησης από τη ΝΔ (όπως το μετρό, η Εγνατία Οδός), κατηγορώντας παράλληλα το ΠΑΣΟΚ για πάγωμα κάθε αναπτυξιακής διαδικασίας.

«Με την κυβέρνηση της ΝΔ, η Θεσσαλονίκη ξαναβγαίνει μπροστά», είπε ο κ.Γκιουλέκας, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά για επανασύσταση του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και υπενθυμίζοντας το «όχι» του Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι σχετικά με την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
«Μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια, σε σάς χρωστάω τα πάντα», είπε απευθυνόμενος προς το πολυπληθές ακροατήριο, εμφανώς συγκινημένος και εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων ο Κ.Γκιουλέκας.
Τέλος, τόνισε την ανάγκη οι κάλπες της 6ης Μαΐου να δώσουν καθαρή εντολή στη ΝΔ για τον σχηματισμό μίας ισχυρής κυβέρνησης, ώστε, όπως είπε, να εφαρμοστεί το μόνο ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση.
Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρεύθηκαν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη Δημήτρης Τσάμης.
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: