Το Επιμελητήριο
Χαλκιδικής προτίθεται να συμμετάσχει
στη «Γωνιά Γαστρονομίας» μια θεματική
έκθεση για την Ελληνική Γαστρονομία
που διοργανώνεται στα πλαίσια της 78ης
Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης (περίπτερο
14) το χρονικό διάστημα από 7 – 15 Σεπτεμβρίου
2013.
Η «Γωνιά
Γαστρονομίας» έχει στόχο να αποτελέσει
τόπο συνάντησης των Ελλήνων παραγωγών
με Έλληνες και ξένους επισκέπτες, αλλά
και να αναδείξει νέα και παραδοσιακά
προϊόντα και...
υπηρεσίες στο χώρο της
γαστρονομίας. Η συγκεκριμένη διοργάνωση
θα δώσει την ευκαιρία σε Έλληνες
παραγωγούς να προβάλλουν, να προωθήσουν
αλλά και να πουλήσουν τα προϊόντα τους
(λιανική και χονδρική πώληση) σε
περισσότερους από 200.000 επισκέπτες που
αναμένεται φέτος να επισκεφτούν τη ΔΕΘ.
Παράλληλα, θα υποστηριχθεί και με
ποικίλες εκδηλώσεις που έχουν στόχο να
προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού
και θα προσελκύσουν ακόμα περισσότερους
επισκέπτες.
Παρακαλούνται
οι επιχειρηματίες-μέλη που ενδιαφέρονται
να συμμετάσχουν στη «Γωνιά Γαστρονομίας»,
να συμπληρώσουν την φόρμα εκδήλωσης
ενδιαφέροντος που επισυνάπτεται και
να την αποστείλουν στο φαξ του Επιμελητηρίου
2371021355 ή στο e mail:
info@epichal.gr
με θέμα «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ».
Για περισσότερες
πληροφορίες στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής
2371024200 – 24300, fax 2371021355,
e-mail:
info@epichal.gr,
υπεύθυνη κα Τζηρίτη Γεωργία.
|
|
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΚΙΛΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
|
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Εκδήλωση
ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη
«ΓΩΝΙΑ
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ»
7-15
Σεπτεμβρίου 2013
ΕΠΩΝΥΜΙΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:……………………………………………………………......................
ΤΗΛ:…………………………..
FAX:
…………………………..…ΚΙΝ………………………………………....
Email
…………………………………….. http://
…………………………………………….................
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:………………………………………………………………………....................................
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:……………………………………………………………………..............................
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:……………………………………………….............................
Με εκτίμηση
………………………………………
Δηλώσεις
συμμετοχής έως
την Τρίτη 27/08/2013
Υπεύθυνη
Επικοινωνίας Τζηρίτη Γεωργία
Τηλ.
23710-24200, 24300 fax.23710-21355
e-mail:
info@epichal.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου