Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Στηρίζει Σαμαρά ο επίτροπος Δήμας

Τη στήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε, από το Στρασβούργο, ο κοινοτικός επίτροπος για το Περιβάλλον, Σταύρος Δήμας.

«Με τον Αντώνη Σαμαρά είχα πολλές και συστηματικές συζητήσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά και πρόσφατα σχετικά με περιβαλλοντικά θέματα, με έμφαση ιδιαίτερα στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής και της απώλειας της βιοποικιλότητας» σημείωσε ο κ. Δήμας, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον ποιον στηρίζει στις εσωκομματικές εκλογές.

«Με βάση το ενδιαφέρον του αυτό για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και τις θέσεις του για την πολιτική προοπτική της Νέας Δημοκρατίας και τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, πιστεύω ότι η ανάδειξη του Αντώνη Σαμαρά στην προεδρία του κόμματος αποτελεί την καλύτερη επιλογή» είπε ο κ. Δήμας προσχωρώντας στο στρατόπεδο Σαμαρά, μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την προσφυγή στις κάλπες.

Η πολιτική ταύτιση του κ. Δήμα με τον Αντώνη Σαμαρά ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, καθώς ο κοινοτικός επίτροπος -ο οποίος θα αντικατασταθεί οσονούπω από την Μαρία Δαμανάκη- δεν διατηρεί τις καλύτερες των σχέσεων με την οικογένεια Μητσοτάκη από την εποχή κιόλας που ο πατέρας της κας Μπακογιάννη ήταν πρωθυπουργός της χώρας στις αρχές της δεκαετίας του 1990.
Πηγή:Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: