Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Το καλοκαίρι θα ανοίξει ο δρόμος Ν. Φώκαιας- Αθύτου Χαλκιδικής

Στις αρχές Φεβρουαρίου εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος των κατολισθήσεων στον κεντρικό δρόμο Νέας Φώκαιας - Αθύτου. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσουν άμεσα τα έργα, με χρηματοδότηση που έχει εξασφαλιστεί, ώστε ως το καλοκαίρι να αποδοθεί και πάλι ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Στο μεταξύ, εκπονούνται μελέτες για την εκτέλεση έργων στις παρακαμπτήριες οδούς από τις οποίες διεξάγεται η κίνηση. Τα παραπάνω αναφέρει με δήλωσή της η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μαρία Λιονή, με αφορμή τα σχετικά αιτήματα των κατοίκων της περιοχής και τις διαμαρτυρίες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην
κυκλοφορία των οχημάτων.

«Προσπαθήσαμε άμεσα να δώσουμε λύση στο πρόβλημα, που ανέκυψε με τις κατολισθήσεις», αναφέρει η κ. Λιονή και τονίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να γίνουν εκπτώσεις στην προστασία της σωματικής ακεραιότητας των πολιτών. «Το οδικό κύκλωμα της Κασσάνδρας θα αποδοθεί στην κυκλοφορία, αφού έχει όλες τις εγγυήσεις για την ασφάλεια των διερχομένων», προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: