Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Κατάληψη των διοδίων Αιγινίου πριν ακόμη λειτουργήσουν !

Κατάληψη των διοδίων Αιγινίου επ΄ αόριστον με σκοπό την αναστολή της λειτουργίας τους θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Αγώνα Ενάντια στα Διόδια νομού Πιερίας με απόφαση που ελήφθη σε έκτακτη συνέλευση της, η οποία πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Παναγιώτης Αγγελίδης η συγκέντρωση των μελών καθώς και των πολιτών θα αρχίσει μετά τις 21.00 και αναμένεται να κορυφωθεί στις 12.00 τα μεσάνυχτα, ώρα για την οποία έχει προγραμματιστεί η έναρξη της λειτουργίας των διοδίων.
«Σκοπός μας είναι να μην αφήσουμε να γίνουν εισπράξεις διοδίων από τα διερχόμενα οχήματα. Έχουμε ενημερώσει την τροχαία προκειμένου να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Ζητούμε από την κυβέρνηση να αναβάλει την λειτουργία των διοδίων για ένα εξάμηνο ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε μια ανάσα και να εξετάσουμε νομικά το θέμα διότι έχουμε άποψη συνταγματολόγου ότι είναι αντισυνταγματική η λειτουργία των διοδίων. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν 4 διόδια στο νομό Πιερίας».
Οι διοργανωτές της κατάληψης καλούν τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας να κατεβάσουν μεγάλα οχήματα και να σχηματίσουν κομβόι διαμαρτυρίας στις εισόδους του σταθμού των διοδίων Αιγινίου.
agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: