Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Στον Προμαχώνα το Σάββατο οι αγρότες δώδεκα μπλόκων Μακεδονίας και Θεσσαλίας

Στον Προμαχώνα θα βρεθούν το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, οι αγρότες των δώδεκα μπλόκων της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και του μπλόκου της Νίκαιας Λάρισας σε μία προσπάθεια να συγκεράσουν τα αιτήματα τους, ενώ σκοπεύουν στη συνέχεια να ζητήσουν συνάντηση με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή.

Οι «12» έχουν ήδη καταλήξει σε 15 αιτήματα, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποίησαν τις περασμένες μέρες στην Κατερίνη και τα οποία επαναβεβαιώθηκαν και στην σύσκεψη της Παρασκευής στη Χαλάστρα. Ο Παύλος Αραμπατζής, αγροτοσυνδικαλιστής από τον Προμαχώνα, συμμετείχε στη σύσκεψη αυτή και στη συνέχεια βρέθηκε στη Λάρισα, όπου είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μπούτα από το μπλόκο της Νίκαιας. Οι δύο άντρες συμφώνησαν σε εννέα αιτήματα αλλά και για τη συμμετοχή του κ. Μπούτα στην συνάντηση του Σαββάτου στον Προμαχώνα.

Παράλληλα, νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη των διοδίων Μοσχοχωρίου για περίπου μία ώρα, αφήνοντας ελεύθερη την διέλευση των οχημάτων.

agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: