Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Μέχρι πότε θα ανεχόμαστε τις Δραγώνες και Ρεπούση-ες;

Στο στόχαστρο της ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας Θάλειας Δραγώνα, βρίσκεται η δασκάλα του μειονοτικού σχολείου Μεγάλου Δερείου Έβρου, Χαρά Νικοπούλου, επειδή υποστηρίζει με σθένος πως οι Πομάκοι μαθητές της δεν είναι Τούρκοι.

Η κυρία Δραγώνα επιτέθηκε φραστικά κατά της εκπαιδευτικού, κόρης του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου, προειδοποιώντας της με «επίσπευση» της μετάθεσής της από τον Έβρο!!! Τα τελευταία πέντε χρόνια η κυρία Νικοπούλου έχει γίνει κόκκινο πανί για τους εγκάθετους της Άγκυρας στη Θράκη, οι οποίοι θεωρούν πως η εκπαίδευση των μαθητών της μειονότητας θα πρέπει να έχει τουρκική σφραγίδα, ακόμη και αν αυτοπροσδιορίζονται ως Πομάκοι, όπως στην περίπτωση των μουσουλμάνων στο Μεγάλο Δέρειο.

Η «ΤΟΥΡΚΑΛΑ» Δραγώνα επέπληξε την εκπαιδευτικό κατηγορώντας την για «άσκηση εξωτερικής πολιτικής στον χώρο του σχολείου», ενώ την απείλησε ευθέως πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μετατεθεί μία ώρα αρχύτερα από τον Έβρο, «Δεν είσαι σωστή δασκάλα», της είπε, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της κυρίας Νικοπούλου, η οποία της υπενθύμισε πως λίγο νωρίτερα βραβεύτηκε για το έργο της από την ίδια την υπουργό Παιδείας. Πηγή.

Εμείς έχουμε αναφερθεί εκτενώς στον βίο και πολιτεία της τουρκόφιλης ΔΡΑΓΩΝΑ, και η απορία μας είναι πως έχει το θράσος ο Γιωργάκης να μιλεί για πατρίδα, και τους.. πατριώτες που πρέπει να βοηθήσουν τώρα τις δύσκολες στιγμές και… μπλα-μπλα, Την ίδια στιγμή που κρατά στο ευαίσθητο χώρο της παιδείας την τόσο προκλητικά τουρκόφιλη ΔΡΑΓΩΝΑ. Αυτό δείχνει και το πόσο μας κοροϊδεύει αναμασώντας το δήθεν όψιμο πατριωτιλίκι του για βοήθεια, από τα αιώνια κορόιδα.

Η κυρία ΔΡΑΓΩΝΑ διαχειρίστηκε 17.000.0000 ευρώ από το Γ.Κ.Π.Σ ;

Ρε..μήπως το έγραψε η …..ΔΡΑΓΩΝΑ και αυτό; η Η Ρεπούση;

http://ixnos1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: