Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ήθελαν νεκρό τον Χρυσοχοΐδη; - Νεκρός ο Υπασπιστής του- Τρομοκρατικό χτύπημα μέσα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη


- Πρωτοφανής επίδειξη δύναμης από τρομοκράτες με έναν νεκρό αστυνομικό
- Χτύπησαν την καρδιά της αστυνομίας με βόμβα μέσα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη
- Η βόμβα είχε τοποθετηθεί στο γραφείο του Υπασπιστή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
- Κινδύνευσε αλλά είναι καλά στην υγεία του ο υπουργός

Ένας νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός της πρωτοφανούς επίθεσης των τρομοκρατών στο καλύτερα φρουρούμενο κτίριο της χώρας, μέσα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η έκρηξη σημειώθηκε στον 7ο όροφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όπου βρίσκεται και το γραφείο του υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη λίγο μετά τις 20:15.

Νεκρός από την έκρηξη είναι ο Υπασπιστής του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, μέσα στο γραφείο του ήταν το παγιδευμένο δέμα που περιείχε τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Προκαλεί ανατριχίλα το γεγονός ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στο γραφείο του ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, αλλά φανερά συγκλονισμένος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα παγιδευμένο δέμα εξερράγη μέσα στον προθάλαμο των γραφείων δίπλα στο υπασπιστήριο του υπουργού Πολιτικής Προστασίας και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει έχουν ισοπεδωθεί κυριολεκτικά όλα τα γύρω γραφεία.
Η έκρηξη αυτή προκαλεί τεράστια ερωτηματικά, καθώς το συγκεκριμένο υπουργείο είναι ο καλύτερα φυλασσόμενος χώρος, ενώ υπάρχουν κάμερες και ειδικά μηχανήματα ανίχνευσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το γραφείο του υπουργού δεν φαίνεται από την Κατεχάκη, αλλά έχει θέα από την εσωτερική πλευρά.

Οι υπόλοιποι υπάλληλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη παραμένουν μέσα στο υπουργείο, σύμφωνα με τις εντολές της αστυνομίας μέχρι να ελεγχθούν τα πάντα και όλοι οι χώροι του υπουργείου.

Στο σημείο της έκρηξης στον 7ο όροφο βρίσκονται αυτή τη στιγμή αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και ειδικοί πυροτεχνουργοί.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: