Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ.

Δημοπρατείται στις 22 Ιουνίου 2010 το έργο ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ. Οι ασφαλτοστρώσεις θα γίνουν στην παραλία στην νεορυμοτομημένη περιοχή του οικισμού με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ περίπου. Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από ειδικευμένους πόρους ΣΑΤΑ.
Πολύ σύντομα δημοπρατείται και το έργο ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ. Στο χώρο αυτό μετά την κατασκευή νησίδας σύμφωνα με το εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο και την πρόσφατη εφαρμογή μονοδρομήσεων στους γύρω δρόμους προβλέπεται η εκ νέου ασφαλτόστρωση της πλατείας Πατριάρχου Βαρθολομαίου με στόχο την αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα και τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας. Το κόστος του έργου ανέρχεται στις 33.000 ευρώ και θα καλυφθεί από ειδικευμένους πόρους του Δήμου Πολυγύρου.

«Μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων μελετών και διαδικασιών, συνεχίζονται οι δημοπρατήσεις έργων στο Δήμο μας ενώ άλλα ήδη υλοποιούνται. Οι ασφαλτοστρώσεις στην παραλία των Καλυβών εκτός του ότι θα λύσουν τα προβλήματα καθημερινότητας των πολιτών σε αυτό το τμήμα του οικισμού θα συμβάλουν σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη της νεορυμοτομυθείσας περιοχής. Όσον αφορά την επίστρωση με νέο τάπητα στην πλατεία Πατριάρχου Βαρθολομαίου είναι βέβαιο ότι θα ανακουφίσει τους εκατοντάδες διερχόμενους σε καθημερινή βάση οδηγούς και θα αναβαθμίσει αισθητικά την περιοχή» δήλωσε ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Θωμάς Καπλάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: