Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΠΟΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Προτάσεις και αυτοπροτάσεις έπεσαν βροχή μέχρι την Κυριακή το βράδυ στο ΠΑΣΟΚ από ενδιαφερόμενους για το χρίσμα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Το halkidikinews.gr σας δίνει πρώτο τα ονόματα των ενδιαφερομένων για τους πέντε Καλλικράτειους δήμους της Χαλκιδικής.

ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ
Αυτοπροτάθηκαν ο νυν δήμαρχος Τρίγλιας Κώστας Σγουρής και η υποψήφια βουλευτής Ρούλα Μυκονιάτη.
Ετεροπροτάσεις έγιναν για τον νυν δήμαρχο Μουδανιών Ανδρέα Παπαγιάννη και και τον νομαρχιακό σύμβουλο Ιωακείμ Μουτάφη.

ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
Αυτοπροτάθηκαν ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δ.Σ. Κώστας Μπογδάνος και νυν δήμαρχος Ζερβοχωρίων Αστέριος Μπάτσιος.
Ετεροπροτάσεις έγιναν για τον πρώην Περιφερειάρχη Αν.Μακεδονίας- Θράκης Ζαφείρη Σακελάρη, τον Γιάννη Σιμώνη, τον νυν δήμαρχο Ορμύλιας Λευτέρη Σταμούδη, τον Γιώργο Εμμανουήλ, τον Δημήτρη Φωτακίδη και τον Θανάση Μαγδάλη.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Αυτοπροτάθηκε ο Φώτης Μπέλλος και ετεροπροτάσεις έγιναν για τον νην δήμαρχο Κασσάνδρας Αριστείδη Κανέλη.

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Αυτοπρατάθηκαν ο νομαρχιακός σύμβουλος Γιώργος Λαμπράκης και ο Αστέριος Γκατζώνης. Ετεροπροτάσεις έγιναν για τον νυν δήμαρχο Μιχάλη Βλαχόπουλο.

ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

Αυτοπροτάθηκαν ο νομαρχιακός σύμβουλος Άγγελος Πράτσας και ο Γιάννης Ζέππος. Ετεροπροτάσεις έγιναν για την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κυριακή Μάλαμα (!) και για τον πρόεδρο του Συλλόγου Ενοικ. Δωματίων Αστέριο Ψαρογιάννη.

Την Τρίτη το βράδυ συγκαλείται εσπευσμένα η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να εξετάσεις όλες τις προτάσεις και να γνωμοδοτήσει για κάθε δήμο ξεχωριστά στην Ιπποκράτους.

Πάντως ερωτηματικό παραμένει και εν πολλοίς φαντάζει άκρως υποκριτικό το γεγονός ότι τα πιο γνωστά στελέχη που ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα σε δήμους δεν θέλησαν να αυτοπροταθούν αλλά επιστράτευσαν γνωστούς και φίλους να πουν μια καλή κουβέντα για την υποψηφιότητά τους…

Του Θοδωρή Δούκα
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: