Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Συνεχίζουν την απεργία οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων



Την απόφαση να συνεχίσουν την απεργία τους, έλαβαν κατά την γενική συνέλευση, οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις τέσσερις το μεσημέρι.
"Θέλω να μάθουν ότι εδώ δεν ήρθαμε να κάνουμε μνημόσυνο στις άδειές μας" δήλωσε ο πρόεδρος ιδιοκτητών φορτηγών, Γιώργος Τζωρτζάτος κια συνέχισε ότι: " Εδώ ήρθαμε για να πανηγυρίσουμε. Όπως οι προγόνοι μας όταν πήγαιναν σε μάχη, τους είχαν επιτάξει πανηγύριζαν, πανηγυρίζουμε και μεις. Θέλω να πιστέψετε ότι όλος αυτός ο κόσμος που βλέπεται γύρω σας, ο κόσμος που αποτελείται από νοικοκυρέους, οικογενειάρχες ανθρώπους, αυτή τη στιγμή δίνει  ότι έχει και δεν έχει προκειμένου να μην χάσει αυτό που λέγεται περιουσιακό τους στοιχείο. Συνεχίζουμε, δυναμικά και προχωράμε".
Οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων πραγματοποιούν πορεία προς τη Βουλή.
Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης ομοσπονδιών και σωματείων, υπήρχαν απόψεις.....

για να σταματήσει η απεργία αλλά επικράτησε η άποψη των περισσοτέρων για συνέχιση της απεργίας.
Τις ποινικές συνέπειες που θα έχουν λόγω της συνέχισης της απεργίας αλλά και τις συνέπειες της επίταξης συζήτησαν μέσα στην συνέλευση ενώ συζήτησαν και τρόπους για να μην "συγκρουστούν" και με το κοινωνικό σύνολο, ν αλάβουν μέτρα έτσι ώστε οι πολίτες να είναι με το μέρος τους.
megatv

Δεν υπάρχουν σχόλια: