Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Γαλάζιες μάχες νομαρχών και δημάρχων στη Βόρεια Ελλάδα



Εσωκομματικά μέτωπα προκαλεί στη Νέα Δημοκρατία η πρόθεση νομαρχών εξαιτίας του «Καλλικράτη» να αναζητήσουν το πολιτικό τους μέλλον στην τοπική αυτοδιοίκηση καθώς οι γαλάζιοι νομάρχες έρχονται αντιμέτωποι με γαλάζιους δημάρχους.
Η Ρηγίλλης ανακοίνωσε χθες την υποστήριξη του νομάρχη Χαλκιδικής Αστέριου Ζωγράφου για το δήμο Πολυγύρου αδειάζοντας τον προσκείμενο στη ΝΔ και κατά γενική ομολογία επιτυχημένο δήμαρχο Θωμά Καπλάνη. 
Ανάλογη εικόνα και στο δήμο Καβάλας όπου..........

ανακοινώθηκε η στήριξη του νομάρχη Θόδωρου Καλλιοντζή την ώρα που υποψηφιότητα έχουν ανακοινώσει και ο πρώην δήμαρχος Στάθης Εριφυλλίδης και ο δήμαρχος Φιλίππων Λευτέρης Τσαταλμπασίδης.
Κόντρες γαλάζιων νομαρχών-δημάρχων θα υπάρξουν και στο δήμο Δράμας όπου υποψήφιος θα είναι εκ νέου ο δήμαρχος Θωμάς Μαργαρίτης αλλά και ο νομάρχης Δράμας Κώστας Ευμοιρίδης, στο δήμο Κιλκίς όπου υποψηφιότητα έχουν ανακοινώσει ο νομάρχης Κιλκίς Ευάγγελος Μπαλάσκας και ο υποψήφιος δήμαρχος το 2006 Παύλος Πασαλλίδης. 
Επίσης, στο δήμο Γρεβενών υποψήφιος θα είναι εκ νέου ο δήμαρχος Γιώργος Νούτσος και ο νομάρχης Γρεβενών Στέργιος Κουπτσίδης, στον δήμο Καστοριάς ο νομάρχης Κώστας Λιάντσης και ο δήμαρχος Γιάννης Τσαμίσης και στο δήμο Φλώρινας από τον χώρο της ΝΔ συναντώνται ο δήμαρχος Στέφανος Παπαναστασίου και ο νομάρχης Γιάννης Βοσκόπουλος.
neapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: