Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Αντώνης Σαμαράς: "Πιάνεται η καρδιά σου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης"


Ο κ. Σαμαράς πριν στις 10.00, είχε συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Π. Ψωμιάδη στο εκλογικό του κέντρο και στις 10.45 ακολούθησε συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κ. Γκιουλέκα.

Από τις 11.30 ο κ.Σαμαράς έχει συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας στο Μακεδονία Παλάς και το απόγευμα στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Διοικούσας επιτροπής της Ν.Δ στη Θεσσαλονίκη.

Στις 20.15 ο πρόεδρος της Ν.Δ θα επισκεφτεί το οικονομικό επιμελητήριο, στις 21.00 θα πάει σε εκδήλωσει της ΔΑΚ ΜΜΕ και στις 23.00 θα παραστεί σε εκδήλωση της νεολαίας στο Ολύμπιον. 

 Το Σάββατο στις 90.30 ο κ. Σαμαράς θα επισκεφτεί τους χώρους της ΔΕΘ. 
Στις 10.00 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα περίπτερα, στις 11.30 θα συναντηθεί με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο και στις 20.00 θα μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς.

Την Κυριακή στις 13.00 θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο Βελλίδειο
Συνεδριακό Κέντρο.........
Σύμφωνα με πληροφορίες παρών στην ομιλία του προέδρου της Ν.Δ το Σάββατο το βράδυ θα είναι και ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην πρωθυπουργός μεταβαίνει στην εκλογική του περιφέρεια για πρώτη φορά μετά από χρόνια με την ιδιότητα του βουλευτή και αναμένεται οι συντοπίτες του να του επιφυλάξουν θερμή υποδοχή. 

Η επίσκεψη στον Ψωμιάδη
Επίσκεψη στο εκλογικό γραφείο του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη πραγματοποίησε το πρωί, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Τον κ. Σαμαρά συνόδευαν ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ Μανώλης Αγγελάκας κ.α.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υποδέχτηκε τον πρόεδρο της ΝΔ έξω από το εκλογικό κέντρο, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 16 και στη συνέχεια είχε μαζί του μικρή σύσκεψη στο γραφείο του, παρουσία στενών του συνεργατών, ενώ αρκετά στελέχη και ψηφοφόροι ανέμεναν μέσα στην αίθουσα για να χαιρετήσουν τον κ. Σαμαρά και τον υποψήφιο περιφερειάρχη, που έχει τη στήριξη της ΝΔ.

«Ο ενθουσιασμός που υπάρχει σήμερα εδώ «φωτογραφίζει» την αγάπη και τον ενθουσιασμό του κόσμου για μια πρώτη πετυχημένη θητεία περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, που είναι η ελπίδα για ένα αύριο δυναμικό, με ανάπτυξη, που λέγεται Παναγιώτης Ψωμιάδης» τόνισε ο κ., Σαμαράς, σημειώνοντας ότι «αυτό προκύπτει από τα μέχρι τώρα πεπραγμένα, ενός ανθρώπου που έδωσε τον εαυτό του, τα πάντα του, δίπλα στον απλό τον κόσμο».

«Αυτή η εικόνα του ανθρωποκεντρικού πολιτικού εμπνέει τον κόσμο και στη Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την κεντρική Μακεδονία είναι αυτό το οποίο θα είναι η έμπνευση και το έναυσμα για να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη, ενωμένοι, δυνατοί για να δούμε την επιτυχία που μας αξίζει και ως παράταξη, αλλά και προσωπικά του Παναγιώτη» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δώρισε στον κ. Σαμαρά μια εικόνα του Αγίου Αντωνίου, ευχόμενος να τον προστατεύει, τον ίδιο και την οικογένεια του.

Η συνάντηση με τον Κώστα Γκιουλέκα
Με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κώστα Γκιουλέκα συναντήθηκε το μεσημέρι,
στο καφέ νεοκλασικού ξενοδοχείου του κέντρου της πόλης, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε από τον κ. Γκιουλέκα για τον συνδυασμό του «Ομάδα
Δημιουργίας για την Πόλη» και την πορεία της προεκλογικής εκστρατείας του, τις προτάσεις του για την ανάπτυξη και την πόλη και τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του, για το οποίο παρατήρησε, ότι περιλαμβάνει αρκετούς νέους ανθρώπους.

Στη συνέχεια ο αρχηγός της ΝΔ , συνοδευόμενος και από τον γραμματέα της ΚΕ της ΝΔ Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον γραμματέα οργανωτικού της ΝΔ Μανώλη Αγγελάκα και από άλλα στελέχη της ΝΔ ξεναγήθηκε από τον Κώστα Γκιουλέκα στο κέντρο της πόλης, διασχίζοντας μια μικρή απόσταση επί της οδού Τσιμισκή.

«Πιάνεται η καρδιά σου, όταν στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης βλέπεις τόσα πολλά κλειστά μαγαζιά. Είναι το μαστίγωμα που δέχεται ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης, αλλά αυτό συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα, από αυτήν την πολιτική που θέλει, λιτότητα, λιτότητα, λιτότητα και μόνο λιτότητα, ως λύση για την κρίση. Και σήμερα από τα στόματα, όσων έφτιαξαν το πρόγραμμα του μνημονίου ακούσαμε το αντίθετο. Ότι δηλαδή είχαν προσφέρει λάθος μίγμα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε :

«Είμαι εδώ σε αυτές τις δύσκολες ώρες με έναν άνθρωπο ο οποίος εκπροσωπεί για μας, συμβολίζει ότι καλύτερο έχει η πόλη, για να αποκτήσει το δυναμισμό που απαιτούν οι δύσκολες περιστάσεις στις οποίες όλοι έχουμε μπει. Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα, τον Κώστα τον Γκιουλέκα».

Ο κ. Σαμαράς πρόσθεσε ότι «η εμβέλεια και το εκτόπισμα» του Κώστα Γκιουλέκα, ξεπερνάνε τα στενά όρια της ΝΔ και ακουμπάνε όλη τη Θεσσαλονίκη» και δήλωσε «βέβαιος για την επιτυχία του».«Θέλουμε να μείνει αυτός που είναι απλός, σύγχρονος, επιτελικός, δημιουργικός» κατέληξε ο κ. Σαμαράς.

Ο κ . Γκιουλέκας δώρισε στον κ. Σαμαρά ένα ιστορικό λεύκωμα με φωτογραφίες και κείμενα για τη Θεσσαλονίκη.

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: