Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Πορεία φορτηγατζήδων στη Βουλή!! Το χάος από τις εθνικές «μεταφέρθηκε» στο κέντρο

Τις προηγούμενες ημέρες το πρόβλημα ήταν στις εθνικές, σήμερα μεταφέρθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Εδώ και ώρες έχει προκληθεί κυκλοφοριακό έμφραγμα καθώς οι ιδιοκτήτες φορτηγών (χωρίς τα φορτηγά) συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην Πειραιώς και πλέον έχουν ξεκινήσει πορεία προς τη Βουλή, όπου θα πραγματοποιήσουν καθιστική διαμαρτυρία.
Σύμφωνα με κορυφαίο συνδικαλιστή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φορτηγών και Βυτιοφόρων ΔΧ, ο κόσμος που μαζεύτηκε έξω από τα γραφεία στην Πειραιώς ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα η τροχαία να διακόψει, για προληπτικούς λόγους, την κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς και στους γύρω δρόμους. Αυτό, όμως έχει δημιουργήσει ένα...... γενικότερο κομφούζιο στο κέντρο της πρωτεύουσας, το οποίο πλέον έχει γενικευτεί καθώς είναι εντελώς αποκλεισμένοι οι δρόμοι γύρω από Ομόνοια και Σύνταγμα.

Σήμερα εισάγεται στη Βουλή προς συζήτηση και ψήφιση το νομοσχέδιο που τους αφορά, για την «απευλευθέρωση» του επαγγέλματος.
Όπως διαμηνύουν, τα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου ο αγώνας θα συνεχιστεί και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, καθιστώντας εντελώς απρόβλεπτα τα βήματα των επόμενων ωρών.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: