Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Τζίτζιος στην εναρκτήρια προεκλογική ομιλία του στο Νέο Μαρμαρά.

Μήνυμα αισιοδοξίας και προοπτικής από τον υποψήφιο Δήμαρχο Σιθωνίας Ιωάννη Τζίτζιο στην εναρκτήρια προεκλογική ομιλία του στο Νέο Μαρμαρά.
Πλήθος κόσμου έστειλε μήνυμα νίκης του συνδυασμού «Δυνατή Σιθωνία» στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Μέσα σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, ο Ιωάννης Τζίτζιος και οι άνθρωποι του συνδυασμού «Δυνατή Σιθωνία» υποδέχθηκαν τους φίλους που έσπευσαν να δηλώσουν «παρών» στο κάλεσμα.
Ο κ. Τζίτζιος στην ομιλία του ανάλυσε το πρόγραμμα του συνδυασμού του, ενώ αναφέρθηκε στις..... ανάγκες του Ν.Μαρμαρά και στις προτεραιότητες που θα δώσει ως νέα Δημοτική Αρχή. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επέκταση – πολεοδόμηση οικισμού, στην ολοκλήρωση ασφαλούς λιμανιού και κατασκευή σύγχρονης μαρίνας με παράλληλη ανάπλαση όλης της παραλιακής ζώνης από το «Φάρο» μέχρι το Δημοτικό Σχολείο και στην άμεση ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου.
«Ο συνδυασμός μας «ΔΥΝΑΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ» έχει μελετήσει, επιλέξει και προτείνει ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης όλων των περιοχών του Δήμου Σιθωνίας, με άμεσους, μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους. Έχουμε ένα πολύ καλό πρόγραμμα που στοχεύει στην μετατροπή των χωριών μας σε σύγχρονους οικισμούς και στην αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων της περιοχή μας. Με ελπίδα, αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητες μας, θέλουμε να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε τα χωριά μας να αποκτήσουν έναν σύγχρονο χαρακτήρα» ανέφερε ο κ.Τζίτζιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: